skydancer Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Gdzieś mi to mignęło kiedyś w sieci, ale nie mogę teraz znaleźć - chodzi mi o opaskę zakładaną na czoło, która odprowadza pot na boki (skronie). Podejrzewam, że działa to na zasadzie małej "rynienki". Gdzie to znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrawitacyjnyPl Napisano 12 Września 2011 Udostępnij Napisano 12 Września 2011 A patrzyłeś "standardowo" w sklepach internetowych,na allegro? W końcu tam jest tego najwięcej i ceny też przyzwoite. Wiem,ponieważ sam kupowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris2011 Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A może zamontujesz sobie żelowe wkładki MET'a?? sprawiłem obie taką i spoko odprowadza pot na boki. http://velo.com.pl/produkty/?m=9&pk=%&id=3296 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.