Delur Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Niesamowity koleś, zobaczcie jak szybko i bezbłędnie jedzie: http://www.megavideo.com/?v=YNCMAFIB Komentatorzy też są świetni Pomyślcie, co będzie robił jak będzie starszy!
pawelsystem Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 jak bedzie starszy to nie bedzie taki szybki zobacz ze wiekszosc starych kolarzy w szosowym peletonie odpuszcza sobie jechanie szalańczo zjazdów...
tobo Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Wg mnie ta zasada nie obowiązuje w dh, gdzie szybkość w dół jest podstawą sukcesu. Na szosie nie wygrywa się na zjazdach. Peat ma 37 lat i nadal należy do czołówki. Poza tym liczą się też preferencje - niektórzy lubią określone warunki bardziej niż inne, co daje im przewagę niekoniecznie ze względu na siłę czy technikę. Oglądałem te mistrzostwa w telewizji. Trasa składała się w większości z błotnych rynien, w których było więcej ślizgania się niż jechania. Ci którzy upadli, mieli problem z powrotem na rower bo trudno było ustać.
pawelsystem Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 na szosie własnie czasem to jest klucz do sukcesu
marekw Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 dla mnie to jakaś ściema, jechał po błocie, a na mecie opony miał czyste
rauf Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 tak, a w 0:08 słychać strzały fenomenalny zjazd, przypuszczalnie leżałbym na każdym zakręcie ile włożył drugiemu? 10 sek??
Sol Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Hart to Brytol, podobnie jak Peat. Oni się od małego taplają w błocie, więc nic dziwnego, że dobrze im po nim idzie Swoją drogą podobne spostrzeżenie miał Lopes, chyba w swojej książce.
kenjisan Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Komentatorzy są chyba z Monty Pythona Ciekawe kto miał bardziej mokro, zawodnik czy oni. 2:17 rządzi
Delur Napisano 6 Września 2011 Autor Napisano 6 Września 2011 On jeździ w spd, czy ma zwykłe pedały? I zarzuca rowerem podczas lotu żeby fajnie wyglądało, czy w DH tak trzeba żeby przeżyć?
Mod Team safian Napisano 6 Września 2011 Mod Team Napisano 6 Września 2011 Raczej ma platformy ... Takie skakanie jest przydatne, jeżeli chodzi o zmianę kierunku w powietrzu, przydaje się też przy lądowaniu. Jednak na prostszych hopach to głównie fajny efekt
Fenthin Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 No właśnie. Pierwsza myśl, która mi się nasunęła to "co by było gdyby było sucho". @Delur Na TYM zdjęciu są Mallety, więc jednak kliki.
Gordon91 Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Świetnie pojechał na imprezie tej rangi wyrobić sobie taką przewagę to naprawdę spory wyczyn. Do tego świetni komentatorzy którzy świetnie podnoszą emocje.
Kateem Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Genialny zjazd a przy tym komentarz, którego nie powstydziłby się legendarny Tomasz Zimoch
Mr. Dry Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Gały wychodzą. Komentatorzy są świetni, coś jak Stasiu Tym w wiadomym skeczu
Mod Team Pixon Napisano 7 Września 2011 Mod Team Napisano 7 Września 2011 + dla komentatorów Z nimi mielibyśmy pierwsze w historii zwycięstwo z niemcami pewne
Jarek516 Napisano 10 Września 2011 Napisano 10 Września 2011 Na suchym mógl by mieć wiekszą przewage a też nie koniecznie. No ale duże GRATULACJE dla młodego mistrza aha.. dla mnie to jakaś ściema, jechał po błocie, a na mecie opony miał czyste zauważ ze na mecie było dużo wody, a myślać logicznie opony się w wodzie czyszczą. Chyba że to też sciema
Koen Napisano 10 Września 2011 Napisano 10 Września 2011 Nie wiem co ci komentatorzy biorą ale też chce Inny przykład: http://www.youtube.com/watch?v=MZ2T0IItvHk
Mod Team Pixon Napisano 10 Września 2011 Mod Team Napisano 10 Września 2011 Super, oba filmiki są po prostu świetne
Roslina Napisano 7 Października 2011 Napisano 7 Października 2011 Glupota jechac tak szybo nawetnie moga poogladac krajobrazow i cieszyc sie z otaczajacej przyrody.A tak powaznie to chyba oni naleza do tych co nie maja opcji strach.
ElDiablo Napisano 7 Października 2011 Napisano 7 Października 2011 Glupota jechac tak szybo nawetnie moga poogladac krajobrazow i cieszyc sie z otaczajacej przyrody. Ale oni oglądają, ale....... szybko
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.