biker90 Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Można by się ugadać i wyruszać w każda sobotę czy niedzielę gdzieś na bike z Muchowca(punkt spotkania można zmienić). Czekam na propozycje, jestem otwarty na wybór trasy jaką zrobimy- może być: daleko, blisko wszystko jedno byle se pośmigać. W większej grupce zawsze fajniej jak to się mówi w kupie siła
Brambor Napisano 27 Października 2011 Napisano 27 Października 2011 Witam! Co prawda nieco czasu już minęło od napisania tego posta, ale ja chętnie bym się pisał na takie śmiganie. W najbliższy weekend zmiana czasu i ciężko będzie w tygodniu śmigać za dnia. No, chyba, że ktoś nie pracuje i ma krótko lekcje, jeżeli się jeszcze uczy. Czekam na odzew.
Pasztet Napisano 29 Października 2011 Napisano 29 Października 2011 Witam. Z mila checia dolacze sie. Mozna jakies petelki po np 10 km robic. Jezeli ktos mialby ochote jutro posmigac.. z mila checia:). Jutro za dnia.. maks do tej 15 mysle dolacze do wspolnej jazdy. Moze ktos chetny?
Brambor Napisano 29 Października 2011 Napisano 29 Października 2011 Pogoda zapowiada się taka jak dzisiaj, więc warunki będą znośne. Jestem dostępny o 10.30. Jako alternatywę dla rajdów po Dolinie chciałbym zaproponować na jutro szybki wyskok na Górę św. Doroty w Będzinie-Grodźcu. Wybieram się tam od jakiegoś czasu, ale ciągle mi coś w tym przeszkadza. Trasa mieszana - asfalt, gleba, szuter. Ruch samochodowy: brak lub mały. Długość trasy w dwie strony ok. 30 km. Jako punkt zborny może służyć rondo między Dąbrówką-Małą a Bogucicami (poniżej cmentarza) - łatwy dojazd z Doliny przez Zawodzie. Chętni niech dadzą znać.
Pasztet Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 Z mila checia moge jechac do Bedzina. W celu skontaktowania sie ze mna zapraszam na gg: 24557652 Pozdrawiam
Brambor Napisano 31 Października 2011 Napisano 31 Października 2011 Ok. Będziemy w kontakcie. Proponuję najbliższy weekend. Sobota lub niedziela rano. Może ktoś jeszcze? Swoją drogą ostatniej niedzieli veni, vidi, vici. Naprawdę fajne jesienne klimaty.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.