Skocz do zawartości

[Katowice] Dolina Trzech Stawów

biker90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Można by się ugadać i wyruszać w każda sobotę czy niedzielę gdzieś na bike z Muchowca(punkt spotkania można zmienić). Czekam na propozycje, jestem otwarty na wybór trasy jaką zrobimy- może być: daleko, blisko wszystko jedno byle se pośmigać. W większej grupce zawsze fajniej jak to się mówi w kupie siła

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam!

Co prawda nieco czasu już minęło od napisania tego posta, ale ja chętnie bym się pisał na takie śmiganie. W najbliższy weekend zmiana czasu i ciężko będzie w tygodniu śmigać za dnia. No, chyba, że ktoś nie pracuje i ma krótko lekcje, jeżeli się jeszcze uczy. Czekam na odzew.

Napisano

Witam.

Z mila checia dolacze sie. Mozna jakies petelki po np 10 km robic. Jezeli ktos mialby ochote jutro posmigac.. z mila checia:). Jutro za dnia.. maks do tej 15 mysle dolacze do wspolnej jazdy. Moze ktos chetny?

Napisano

Pogoda zapowiada się taka jak dzisiaj, więc warunki będą znośne. Jestem dostępny o 10.30. Jako alternatywę dla rajdów po Dolinie chciałbym zaproponować na jutro szybki wyskok na Górę św. Doroty w Będzinie-Grodźcu. Wybieram się tam od jakiegoś czasu, ale ciągle mi coś w tym przeszkadza. Trasa mieszana - asfalt, gleba, szuter. Ruch samochodowy: brak lub mały. Długość trasy w dwie strony ok. 30 km. Jako punkt zborny może służyć rondo między Dąbrówką-Małą a Bogucicami (poniżej cmentarza) - łatwy dojazd z Doliny przez Zawodzie. Chętni niech dadzą znać.

Napisano

Ok. Będziemy w kontakcie. Proponuję najbliższy weekend. Sobota lub niedziela rano. Może ktoś jeszcze? Swoją drogą ostatniej niedzieli veni, vidi, vici. Naprawdę fajne jesienne klimaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...