sector Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Mam takie pytanie jak się spisuje aluminiowy bębenek piasty: tzn. jak znosi kasetę i czy nie powstają wyżłobienia na mocowaniach kasety (że powstaną to wiem, ale ile taki bębenek wytrzyma). Jeżdżę raczej dosyć siłowo. Chodzi mi o bębenek w dt 240s, ewentualnie bees. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RafalB_work Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Przy alu bebenku w zasadzie uzywa sie kaset wylacznie na pajaku. Uytkowanie kasety np sram 5.0 gdzie kazda koronka jest osobno to wg. mnie kiepski pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 ratuja Cie kasety ktore maja zebatki na pajakach,a przynajmniej zeby kilka nawiekszych bylo na wspolnym pajaku/pajakach,pojedynczo pracujace zebatki beda kasowaly systematycznie bebenek(te wieksze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 No właśnie ja będę częściej używał tych mniejszych 11 do 18 i one są bez pająka (w każdych kasetach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 generalnie najbardziej niebezpieczne moim zdaniem sa zebatki wieksze od powiedzmy 20 na kasecie-przynajmniej zeby 4 najwieksze byly na wspolnym gdyz na nich idize najwiekszy moment obrotowy ze tak powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.