niutek Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam wszystkich.Chciałbym skorzystać z waszego doświadczenia.Wymieniam kasetę z deore11-32 na XT 11=-34 i łańcuch XTR.Mój staru łańcuch ma 107 ogniw, czy w zwiazku z wymianą łańcuch powinien być dłuzszy?Dodam że przerzutka tylna to SLX shadow długi wózek SGS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Przecież to logiczne, jeżeli miałeś dobrze dobraną długość i zwiększasz pojemność napędu to trzeba wydłużyć łańcuch. Dodaj 2 ogniwka, powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niutek Napisano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dzieki.Moja logika też mi tak podpowiadała ale wolę sie upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.