brt0555 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam! Mam problem, niby prosty a jednak. Przykrecilem blotnik do widelca(ta sama dziurka co odblask przedni -Unibike Viper, jednak nie wiem jak zamontowac te boczne mocowanie, chodzi mi o to jak mam je przymocowac na dole do kola, bo do blotnika to wkladam, przykrecam i juz, a te ramiona nie wiem czy mam je wlozyc miedzy widelec a kolo, czy przed widelcem a mocowaniem(tym co sie zakreca- w Viperze z szybkozamykaczem)? Bylbym wdzieczny za jasne wytlumaczenie, zdjecie wyjasniloby wszystko. Z tylu tez nie wiem jak zamocowac, wiec prosilbym o pomoc. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobolek Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Jeśli nie ma mocowania dla błotników, to przykręć do otworów mocowania na hamulce tarczowe. Ale może być problem jeśli takie mocowanie masz tylko z jednej strony, wtedy po drugiej stronie pozostaje jedynie opaska zaciskowa jako najprostsze i najmniej pracochłonne rozwiązanie. Pozdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.