spink90 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 No więc mam problem z wycenieniem mojego roweru który chciał bym sprzedać aby coś dołożyć i poskładać bądź kupić coś mocniejszego ,z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Wszystkie części są w stanie jeżdżącym i nie mam na myśli stanu ,"jeździ bo jeździ" rower służy bardziej do lansu niż do jeżdżenia ponieważ brakuje czasu na wypady w las. Rama:Giant AC 17" ,nigdy nie była spawana ,ani popękana. Amortyzator przód:MARZOCCHI Shiver DC 2002 2 półka Amortyzator tył:5th Element 190mm Przerzutka tył/przód:Shimano XTR(Szara Eminencja) Manetka tył/przód:Shimano XTR(Szara Eminencja) Korba:Shimano XT Hamulce:Hayes hydraulika tarcze 203mm Obręcz tył:24"SUN RIMS DOUBLE TRACK Piasta tył:BOP Opona tył:Kenda Kinetics 24X2.60 Obręcz przód:26"SUN RIMS DOUBLE TRACK Piasta przód: Axiom Opona przód:Maxxis 26X2.35 Stery:Cane Creek Kierownica:Scott Strike Comp 1.5 Mostek:Scott Comp Pedała platformy:Kateem z wymiennymi pinami Grzybek i Gwiazdka:Wheeler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Myślę że jakieś 2000-2500pln max za niego weźmiesz. AC to rower Enduro, łatwiej było by go sprzedać gdyby cały config był pod Enduro, tymczasem przedni amor i koło tył są "nie z tej bajki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.