kregiel Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 Witam Będę powoli przymierzał się do kupna tego roweru: http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/talon.29er.1/9166/49298/ I chciałem się zapytać czy ktoś może z was nie ma jakiejś zniżki na tą markę ? ;]
gdy Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 (edytowane) widze, ze giant zaczał sie bawić w "budżetowe" 29ery. fajnie szkoda tylko, ze jak zwykle z cenami ich poniosło, ale niestty za naklejke trzeba zapłacic. moze team29er pokusiłby sie o jakis test porównawczy np. talon 2, dexter i ten gt co go kiedys zapowiadali za 1599 Edytowane 5 Września 2011 przez gdy
PrzemkoVonLezajsk Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 Sam przymierzam się do tego roweru... o ile sprzedam mojego obecnego Crossa Co do zniżki... tyle co sam utargujesz w sklepie Jak kupowałem Defy 2 udało mi się utargować 10% Co do testów... też chciałbym zobaczyć A odnośnie akurat tego modelu...to co mnie najbardziej boli to brak możliwości blokady skoku podczas jazdy... wg sprzedawcy trzeba odciążyć amor i wtedy blokować.... porażka (chociaż nie wiem ile w tym prawdy)
aldebaran Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 Ja szukam tego, ma lepszy osprzęt http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/talon.29.er/7729/45292/ Jak go gdzieś dorwę to podpytam się czy są jakieś szanse na zniżki. Chyba że ktoś powie mi czy za tą cenę można mieć coś lepszego.
cichy66 Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 Niestety,ten typ amortyzatora ( SR SUNTOUR XCT w wersji na 26' i 29' )tak ma, żeby go zablokować trzeba go całkowicie odciążyć czyli generalnie zatrzymać się zejść z siodełka i włączyć blokadę.Drugą ciekawostką jest to, iż w jakiej pozycji go nie zablokujemy w takiej pozostaje -np.blokując go jako wciśnięty pozostaje zblokowany w ugięciu lub blokując go jako wyprostowany nie ugina się.
krawiec71 Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 a więc lipa i to konkretna.na co komu taki amor
nabial Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 (edytowane) ale...ugiety amor=obciazony, zatem jak mozna go wtedy zablokowac, jesli pozostala czesc wypowiedzi jest prawda? Edytowane 6 Września 2011 przez nabial
Teq Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 ee tam Nabial czepiasz sie szczegolow, grunt ze sie w ogole ugina, co z doswiadczenia wiem w przypadku Suntoura nie jest wcale oczywiste
cichy66 Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 ale...ugiety amor=obciazony, zatem jak mozna go wtedy zablokowac, jesli pozostala czesc wypowiedzi jest prawda? Sorki,ta druga część którą przytoczyłem dotyczy nie wersji XTC tylko XCR z manetką blokady(czyli blokowanie amora w różnym położeniu).
gdy Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 @ Nabiał - to co pokusicie sie o test porównawczy "budzetowych " 29er ?
nabial Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 jasne, ze sie pokusimy, pytanie tylko, czy rownie chetni beda dystrybutorzy
Rekomendowane odpowiedzi