kregiel Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam Będę powoli przymierzał się do kupna tego roweru: http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/talon.29er.1/9166/49298/ I chciałem się zapytać czy ktoś może z was nie ma jakiejś zniżki na tą markę ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 (edytowane) widze, ze giant zaczał sie bawić w "budżetowe" 29ery. fajnie szkoda tylko, ze jak zwykle z cenami ich poniosło, ale niestty za naklejke trzeba zapłacic. moze team29er pokusiłby sie o jakis test porównawczy np. talon 2, dexter i ten gt co go kiedys zapowiadali za 1599 Edytowane 5 Września 2011 przez gdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Sam przymierzam się do tego roweru... o ile sprzedam mojego obecnego Crossa Co do zniżki... tyle co sam utargujesz w sklepie Jak kupowałem Defy 2 udało mi się utargować 10% Co do testów... też chciałbym zobaczyć A odnośnie akurat tego modelu...to co mnie najbardziej boli to brak możliwości blokady skoku podczas jazdy... wg sprzedawcy trzeba odciążyć amor i wtedy blokować.... porażka (chociaż nie wiem ile w tym prawdy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aldebaran Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Ja szukam tego, ma lepszy osprzęt http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/talon.29.er/7729/45292/ Jak go gdzieś dorwę to podpytam się czy są jakieś szanse na zniżki. Chyba że ktoś powie mi czy za tą cenę można mieć coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Niestety,ten typ amortyzatora ( SR SUNTOUR XCT w wersji na 26' i 29' )tak ma, żeby go zablokować trzeba go całkowicie odciążyć czyli generalnie zatrzymać się zejść z siodełka i włączyć blokadę.Drugą ciekawostką jest to, iż w jakiej pozycji go nie zablokujemy w takiej pozostaje -np.blokując go jako wciśnięty pozostaje zblokowany w ugięciu lub blokując go jako wyprostowany nie ugina się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec71 Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 a więc lipa i to konkretna.na co komu taki amor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 (edytowane) ale...ugiety amor=obciazony, zatem jak mozna go wtedy zablokowac, jesli pozostala czesc wypowiedzi jest prawda? Edytowane 6 Września 2011 przez nabial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teq Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ee tam Nabial czepiasz sie szczegolow, grunt ze sie w ogole ugina, co z doswiadczenia wiem w przypadku Suntoura nie jest wcale oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ale...ugiety amor=obciazony, zatem jak mozna go wtedy zablokowac, jesli pozostala czesc wypowiedzi jest prawda? Sorki,ta druga część którą przytoczyłem dotyczy nie wersji XTC tylko XCR z manetką blokady(czyli blokowanie amora w różnym położeniu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 @ Nabiał - to co pokusicie sie o test porównawczy "budzetowych " 29er ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 jasne, ze sie pokusimy, pytanie tylko, czy rownie chetni beda dystrybutorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 bez ich wspólpracy to raczej lipa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi