stleonst Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam mam taki problem otóż mam rower górski ma już swoje lata (coś koło 7) suport jak i korba nie były wymieniane i podczas jazdy tak jakby z suportu słychać skrzypienie za każdym razem jak przekręcę korbą a najbardziej uciążliwe i mocno słyszalne jest jak podjeżdżam pod wzniesienie można się przyzwyczaić (ale idzie jakaś dziewczyna a mi skrzypi )i na korbie jest wyczuwalny minimalny luz reszta osprzętu przeszła w tym roku modernizację więc raczej to nie od tego(siodło i pedały jak i sztyca też były wymieniane) . W najbliższej swojej okolicy nie mam niestety żadnego serwisu i chciałbym to zrobić sam tyko nie mam odpowiednich narzędzi (klucz do korby i suportu na "kwadrat" chyba) zarzucę wam teraz fotki i proszę o pomóc w doborze odpowiednich narzędzi? Jeśli będziecie chcieli więcej fotek to je wrzucę Czy te połączenie ramy zaznaczone na biało może też być źródłem skrzypienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.