stasiek Napisano 1 Lutego 2006 Napisano 1 Lutego 2006 Stron z postami na tym forum dziennie przegladam pewnie cos kolo 25 - 30. Co daje juz ponad 1.5 mb niepotrzebnego sciagania i grubo ponad 2.5 minuty. Ale przecież jak raz ściągniesz te wszystkie obrazeczki to potem będą w pamięci podręcznej przeglądarki :rolleyes2: .
Marix Napisano 1 Lutego 2006 Napisano 1 Lutego 2006 No nie wiem większośc ludzi korzysta z Tepsy, wcale nie z modemowego ale z neo wiec conajmniej te 128 mają, reszta ma wcale nienajwolniejsze kablówki, częśc DSL tak jak ja, a modemowcy to znikomy % pozostaja jeszcze zdechłe prymitywne sieci osiedlowo-prywatne
Root Admin Mieciu Napisano 1 Lutego 2006 Root Admin Napisano 1 Lutego 2006 opcja niby jest wlaczona, ale zasysaja obrazki z serwerow. I pewnie dojdzie do tego, ze bede musial usunac podpisy uzytkownikow, jezeli wiecej osob bedzie za.
Marix Napisano 1 Lutego 2006 Napisano 1 Lutego 2006 To nie prościej zrobić wykluczenie img w sygnaturce? p.s może dud by to zrobił
jelen Napisano 1 Lutego 2006 Napisano 1 Lutego 2006 jak wam przeszkadzaja sygnaturki to uzywajcie blockerow, ffox ma ablockera.. mozna zablokowac dany obraze, ja dzieki temu nie widze zadnychreklam ani obroazkow ktorychj nie chce ogladac na stronach z ktorychcze stokozystam, raz klikniecie i po wszystkim, a Ci z szybkimi laczami i bez limitow tez beda zadowoleni ... zloty srodek jak to mawiali starozytni aztecowie ,,,
Puma [JFK] Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 To nie prościej zrobić wykluczenie img w sygnaturce? Własnie, wyłączyć można html w podpisach i nie będzie już obrazków z innych serwerów. A odnośniki do stron użytkowników i tak idą za pomocą bbcode
Xsystoff Napisano 2 Lutego 2006 Autor Napisano 2 Lutego 2006 Jakie ty masz lacze, jakiej przegladarki uzywasz.....? Radiowke nominalnie 300 kbit/s, a przegladarke to Opere na codzien i FF przeznaczone do przegladania forow. Nie odbieraj tego tak personalnie, bo akurat nie do Ciebie pije z sygnaturami. W Twoim przypadku masz mała i zgrabna, ale niektorzy maja kobyle na 30 kb i sporo pixeli.
thomash Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 P.S. i ty narzekasz 300kbit/s.... Ja jechałem do wczoraj, przez 3 prawie 4 lata na 100-150kbit/s, tyle że nie było limitu. Teraz mam nowe łącze ale za to jest limit :/
thomash Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Łącze 1mb/s z limitem 20gb miesięcznie, nie żadne chello ani neo+, "miejski" dostawca internetu.
thomash Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Ja narzekałem ? jak miałem 100-150kbit/s też nic nie mówiłem a na forum przez ponad rok siedziałem
jelen Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 ja mam neo 256kbps z limitem bodajze 7 gb.. wiec "Co Wy k.fa wiecie o lagowaniu" ;p
Puma [JFK] Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 neo 512, limit 15 gb podzielone na 3 kompy ale i tak ja wykorzystuje z 90% transferu miesięcznego(w sumie w 3 kompy używamy może z 5-6 gb na miesiąc)
mrpawel Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 uważam że sie czepiacie, decyzja do modów należy. A mi sie jakoś nie rzucił w oczy nikt, co by miał "kobyłę na 30Kb" w podpisie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.