zizbit Napisano 4 Września 2011 Napisano 4 Września 2011 Witam, Jako, że u mnie w Szamocinie chyba nikt po za mną nie śmiga na rowerze, postanowiłem połączyć w tym wątku wszystkich z okolic Chodzieży, co być może przyczyni się do poznania nowych osób, z którymi można by jeździć czy to na szosie czy na mtb. Od czasu do czasu widzę, jak ktoś przejeżdża przez miasto, czy po trasach w powiecie ale nikogo z forum oprócz kolegi Arroyo nie znam. To zacznę od siebie: Piotr, 17 lat Szamocin głównie szosa i mtb dla funu Łączmy się!
AciU Napisano 11 Września 2011 Napisano 11 Września 2011 Ja mam do Margonina 10 km. Także do Szamocina kawałek. Artur, lat 17 PŻ również głównie szosa, ale lubię też polatać po lesie rowerek mtb.
swierzak1 Napisano 27 Września 2011 Napisano 27 Września 2011 Witaj AciU^^ Też jestem z Wągrowca. Co jeździsz? Ile jeździsz? Na czym jeździsz? Może Cię skojarzę...
AciU Napisano 27 Września 2011 Napisano 27 Września 2011 Witaj witaj. Może zacznijmy od tego ile masz lat ? Często trasy szosowe ok 40 - 50 km. Ostatnio do gustu przypadła mi jazda po lesie, zjazdy itp.
swierzak1 Napisano 27 Września 2011 Napisano 27 Września 2011 Mam 19 lat. Jeżdżę głównie XC/Marathon. Trasy szosowe również robię. Rekord to 253km w jeden dzień^^ Mi jazda po lesie sprawia najwięcej frajdy
AciU Napisano 28 Września 2011 Napisano 28 Września 2011 Znasz w wrc jakieś trasy fajne w lesie może? ;>
swierzak1 Napisano 28 Września 2011 Napisano 28 Września 2011 Znasz w wrc jakieś trasy fajne w lesie może? ;> Jasne że znam I to absolutnie wszystkie. Trenuje 3 razy w tygodniu więc nieco już po naszym lesie objechałem. Trzeba korzystać z ładnej pogody więc na PW wysyłam Ci swój nr GG. Odezwij się to możemy się umówić na jazdy jeśli chcesz...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.