pilon Napisano 4 Września 2011 Napisano 4 Września 2011 Witajcie Powoli zbliżam się do upragnionego urlopu i pomiędzy innymi planami sklarował się wczoraj jeden rowerowy. Od 15.09 (czwartek) do 18.09 (niedziela) będę z rowerem w Szklarskiej Porębie. W planach zjeżdżenie szlaków wokół Szklarskiej, wypad w Izery i do Świeradowa, również na singla na Smrku. Bazę na nocleg mam nie schroniskową itp (powiedzmy że bardziej willowo-gościnną niż czysto turystyczną), ale jeśli zebrałaby się większa grupa, to mogę się przelokalizować. No i oczywiście sedno tematu - szukam towarzyszy niedoli Jeśli ktoś by miał ochotę w te dni również się pourlopować, albo chociaż wpaść na jeden dzień, to zapraszam W zależności od ilości chętnych, załatwianie wiktu i opierunku mogę wziąć na siebie (rezerwacje, terminy, zaliczki pierdoły itp.). Szczegóły zamieszczę, jeśli pojawi się ktoś chętny... Bo tak to bez sensu się wywnętrzać na próżno Ciekawostka - w trakcie wyjazdu będę chciał pyknąć sesje zdjęciową do konkursu Nat Geo Polska Ale to jeszcze do dogadania, pewności nie mam Pozdrowienia!
Gość JGa Napisano 4 Września 2011 Napisano 4 Września 2011 chętnie bym cie oprowadził po najfajniejszych miejscach ale napisz jak jest z twoją formą, jak zjeżdżasz? tzn. nawet jak zjeżdżasz dobrze to na karkonoskie szlaki i tak za wolno:) najlepiej napisz czy jechałeś jakiś maratonach czy xc i tak mniej więcej gdzie przyjeżdżasz bo szkoda by mi było trochę jednego dnia na zamulanie w górach;)
pilon Napisano 4 Września 2011 Autor Napisano 4 Września 2011 Jeśli na urlopie zamiast wypoczynku mam cisnąć z maratońskim tempem, to mija to się dla mnie z celem, tak więc chyba nie ma rzeczywiście sensu żebyś zamulał (bez urazy). A zjeżdżam zwykle z góry na dół i w taki sposób, żeby stan cielesny na dole nie różnił się od tego na górze
tysia87 Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Chętnie bym pośmigała z Tobą zwłaszcza na singla na Smrku, ale czwartek i piątek odpada ponieważ praca a 17.09 jest maraton w Karpaczu :/ Ewentualnie niedziela zostaje .
daid Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 18.09 planuje być w izerach;) na singlu w tym roku tez jeszcze nie byłem... będę obserwował temat;)
kamfan Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 hmmm... ja bym byl zainteresowany, a daloby by sie miejscowke zmienic na Karpacz? bo chcialbym zaliczyc spokojny wjazd na sniezke, ale trzeba wczesnie rano wyjechac, zeby miec pewnosc ze na straznikow sie nie trafi... Singla pod Smrkiem tez bym z checia zaliczyl:) jak taki plan pasuje daj znac na PW to sie dogadamy, pozdro:)
pilon Napisano 6 Września 2011 Autor Napisano 6 Września 2011 Chętnie bym pośmigała z Tobą zwłaszcza na singla na Smrku, ale czwartek i piątek odpada ponieważ praca a 17.09 jest maraton w Karpaczu :/ Ewentualnie niedziela zostaje . Niedziela również jest ok, w sam na na mały rozjazd po maratonie 18.09 planuje być w izerach;) na singlu w tym roku tez jeszcze nie byłem... będę obserwował temat;) No to obserwuj a ja zapraszam, że tak powiem, przyjemność będzie leżała po mojej stronie w całości hmmm... ja bym byl zainteresowany, a daloby by sie miejscowke zmienic na Karpacz? bo chcialbym zaliczyc spokojny wjazd na sniezke, ale trzeba wczesnie rano wyjechac, zeby miec pewnosc ze na straznikow sie nie trafi... Singla pod Smrkiem tez bym z checia zaliczyl:) jak taki plan pasuje daj znac na PW to sie dogadamy, pozdro:) Wiesz co, z pełnym szacunem dla Ciebie, brońciepanieboże nie odbieraj tego osobiście, strasznie strasznie by mi było żal odstawić Szklarską. Tutaj chodzi o mój durny sentyment i to, że już mam Szklarską dość mocno zaplanowaną. Wliczając załatwiony pobyt z zaprzyjaźnionej od lat willi... Jakby była jakaś większa grupa powyżej 5ciu osób, to bym sie przelokalizował na inne miejsce (tam gdzie sie zatrzymuje nie ma pokoi z pojedynczym łóżkiem, są tylko podwójne małżeńskie i wystrój też hmmm "małżeński"), ale też nie chciałbym opuszczać samej Szklarskiej, która jest najlepsza pod słońcem A do Karpacza zawsze można dojechać autem czy nawet busikiem
evo07 Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 A do Karpacza zawsze można dojechać autem czy nawet busikiem można też zjechać rowerkiem:) ja bym się może wybrał ale zależy jak obrony mojej przyszłej p. mgr w Krakowie, ale będę obserwował
inhibitor Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Będę obserwował i "w razie jakby co" pojawię się w okolicy w sobotę/niedzielę... PS Izery mam dość dobrze objeżdżone, więc mogę poprowadzić...
1979majkel Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 ja bym się może wybrał ale zależy jak obrony mojej przyszłej p. mgr w Krakowie, ale będę obserwował Gdyby byly potrzebne rekawice, ochraniacze lub szczeka to sluze pomoca Od razu zaznacze, ze nie przyjmuje innej oceny niz bdb (tlumaczac na ludzki - trzymam kciuki za ta formalnosc )
mibas Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 ja bym się może wybrał ale zależy jak obrony mojej przyszłej p. mgr w Krakowie, ale będę obserwował trzymam kciuki. I widzę, że nie tylko mnie serce do Krakowa ciągnie ;-)
Szoppers Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 trzymam kciuki. I widzę, że nie tylko mnie serce do Krakowa ciągnie ;-) Cholerne Centusie 56 zl w jedna strone tak?
1979majkel Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Poltorej roku temu latalem do grodu Kraka i Stolycy za niecale 50zl - kwestia znajomosci z pewna stewardessa i mozliwosci wbicia sie w bilety pracownicze Opcja tanich przelotow nadal jest pozostaje tylko oczarowac jaka mila pania z samolotu
inhibitor Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Będę obserwował i "w razie jakby co" pojawię się w okolicy w sobotę/niedzielę... Niestety, w weekend objeżdżał będę Pogórze Przemyskie... Ale mam nadzieję, że i tak będziecie bawić się świetnie...
pilon Napisano 15 Września 2011 Autor Napisano 15 Września 2011 Jakby co, to z mojej strony nieaktualne, jednak nie jadę... Mam nadzieje, że nikogo nie rozczarowałem, ale pewnego na 100% odzewu nie było, więc raczej nikogo nie pokrzywdzę Dzięki i pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.