MMMAAACCC7 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 taa stan idealny-do wymiany łańcuch-jak łańcuch to i kaseta z korbą, a gdzie w takim rowerze to pada po 2 tyś km? rozumiem wymiany po 500km ale nie po takim czasie a opony bez bieżnika na pewno są godne zaufania w terenie... a te pedały sprzedają u mnie po 15 zł xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 I tak najlepszy jest przeciwdeszczowy licznik w tym rowerze : " - licznik- dobry, 16 funkcji, przeciwdeszczowy (60 z ł )" XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ja chcę taki licznik, może sprzeda osobno? Kurcze zakładam licznik i na mnie nie pada -bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 koszyk na bidon: ładny kellys (27 zł) uchwyt na bidon- bardzo ładny kellys (20 zł) to wreszcie ile jest wart... bo się waham czy kupić no i ładny czy bardzo ładny... WAGA ROWERU, BEZ KITU!, 10,1KG. ale, że jak to - rower kitowany był czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobraMC Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 kup oba ładny koszyk za 27 i bardzo ładny uchwyt za 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 29 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Dobra mości szlachta nie pieścić(pastwić - niepotrzebne skreślić) mi się tu nad tym przygłupim opisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 ale za 1700 to wsumie ten rower zły nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 PULSOMETR ZEGAREK LICZNIKIEM KALORII PREZENT (2059569693) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zaletą jest to że nie ma paska piersiowego do pomiaru tętna, a realizujemy to poprzez dociśnięcie palca do zegarka. Pytanie jak długo, czy gdziała przez ubranie, jak mamy rękawiczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 "hamulce jakieś dobre ( za komplet totalne minimum 200 zł, wymienione gumy na nowe)"- Coś mnie ominęło? Avidy SD7 za 200zł "opony w bardzo dobrym stanie: continental maraton racer (komplet nowych ok 250 zl) uniwersalne, cienkie ale nie za cinkie,"- To pobiło wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A tu mała ciekawostka http://allegro.pl/unikatowa-manetka-xtr-prototyp-do-wyczynu-nowa-i2080750242.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Bardzo ciekawe tylko jak to ma działać? Już myślałem że to jakaś manetka shimano do kontrloli blokady amora i jakiejś innej regulacji ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdekPastel Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Bardzo ciekawe tylko jak to ma działać? Już myślałem że to jakaś manetka shimano do kontrloli blokady amora i jakiejś innej regulacji ;p Jak napisał sprzedający żaden z tego prototyp Wystarczy wejść na Ebay by zobaczyć, że tego trochę jest http://www.ebay.com/sch/sis.html?_nkw=Shimano+XTR+M951+Rapidfire+Remote+Shifter+Kit toto mocuje się na końcówce rogów by trzymając ich nie zmieniać chwytu przy potrzebie zmiany biegu Pod linkiem schemat połączenia w/w ustrojstwa z prawą manetką NumberOne Shimano SLSS95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak96 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 http://centrumrowerowe.pl/Shimano-BR-M666-BL-M666-hamulec-tarczowy-SLX-tylny-PM-160mm-przewod-1700mm-2012/016054/Product.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Chyba im się cena pomyliła, bo nie łykam tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Albo mega promocja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Kupujemy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ciekawe co by zrobili jakby zamówić te hamulce. Prawo konsumenta mówi jednoznacznie - trzeba sprzedać po takiej cenie jaka widnieje przy produkcie. Inna sprawa,że nie wiem czy to nie byłoby lekkie chamstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ich regulamin mówi jasno "1. Umieszczenie na witrynie Sklepu Internetowego określonego towaru wraz z oznaczeniem jego ceny nie stanowi oferty jego sprzedaży, a jedynie zaproszenie dla kupujących do składania ofert." i tym sposobem mogą się wykpić tak jak inne sklepy internetowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszB Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Błędne ceny zdarzają się im nader często, a regulamin chroni ich w 100%. Kupiłem u nich swego czasu trenażer Tacxa z wyższej półki wart normalnie ponad 2000zł za cenę 0,00zł. Wymiana mailowa trwała dobre kilka dni, do czasu gdy znudziła mi się sprawa, a do Rzecznika Praw Konsumentów było mi mocno nie po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 "w przypadku zamówienia z opcją płatności przy odbiorze zamówienie zostaje potwierdzone w momencie kliknięcia przycisku „wyślij zamówienie”. Klient otrzymuje potwierdzenie przyjęcia zamówienia w mailu potwierdzającym. Z tą chwilą następuje zawarcie umowy sprzedaży" Czyli sytuacja podobna jak w wielu sklepach. Podana cena jest lepem na muchę. Mucha się przylepia a potem płaci więcej lub odlatuje. Świetnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No, ale jeśli ogłoszenie jest tylko zaproszeniem do złożenia oferty to Ty składając zamówienie składasz ofertę, której składnikiem jest ta cena. Z ich zapisu wynika, że przy tej opcji płatności w momencie potwierdzenia zawarta zostaje umowa co oznacza, że jako druga strona nie zgłaszają swoich zaświadczeń, umowa staje się ważna i skuteczna z chwilą zawarcia ergo można dochodzić z niej roszczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Pod linkiem schemat połączenia w/w ustrojstwa z prawą manetką NumberOne Shimano SLSS95 Teraz już wiem po co te wszystkie otworki i zaślepki w manetkach XTR'a (SL-M952) zawsze zachodziłem w głowę o co chodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Zamówiłem tego SLX za 156zł. Dostałem dziś potwierdzenie ze sklepu, więc umowa została zawarta. Wydaje mi się, że to po prostu jakaś promocja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Już zmienili cenę, może był tylko 1 w promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 A może Andrewowi nie sprzedadzą , ja już miałem taką przygodę z CR, mieli tam jakąś ramkę co normalnie kosztowała 946 zł za 146 zł niestety ale mimo że mi również przyszło potwierdzenie ramki nie sprzedali, mimo że wpłaciłem kasę na konto. W sumie było dość dużo dogadywania się że niby umowa została zawarta itp, ale w końcu i tak by mi tej ramy nie sprzedali po tej cenie więc odpuściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.