Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Ejj Panowie, przecież to dla dzieciaków.... Nie mówcie że za młodu nie wkładaliście kart w szprychy, żeby podczas jazdy "pierdziały". Chyba pelikan ten mały rowerek się zwał, który posiadałem i tam je miałem założone na spinacz do bielizny :laugh: , a ledwo się na niego mieściłem. To działa na tej samej zasadzie, z tym że tłumik uwydatnia dźwięk. No i dzwonka nie trzeba :w00t:

PS. Jest filmik na aukcji. Śmiechowe ustrojstwo....

No pewnie, że to dla jajec jest. I te dodatkowe naklejki - lans po całości. Jak sobie wyobrażę to ustrojstwo w tłumie startujących na maratonie... heh.

A kart nie wkładałem ,ale dawno dawno temu miałem na szprychach takie koraliki, też się to tłukło.

Raczej ciężko będzie się dowiedzieć... Kup, pojeździj, jak się nie złamie znaczy dobra to wtedy też kupię :whistling: . A tak na poważnie to może uda się na aukcji za taką cenę dorwać XXX- po co zawracać sobie głowę myślą "o będzie jak się złamie".

A te sztyce/kierownice/mostki (broń Boże ramy) karbonowe to moim zdaniem praktycznie to samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...