elberet Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 ten rockhopper jest pewnie wymieniony na gwarancji - zamiast odsyłać reklamowaną ramę do producenta wystarczy mu fotka jak jest pocięta szlifierką czy w inny sposób zniszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 rzeźniol-dzięki za odp-człowiek całe życie się uczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 http://allegro.pl/rama-superior-team-racing-g7-2010-i2925938295.html widzicie tą dziurę na 5 zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beardman Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 To raczej nie jest dziura. Na następnym zdjęciu z drugiej strony jest tam naklejka. Na wcześniejszym jest po prostu zdarta ta naklejka do czarnego lakieru i wygląda, jak dziura. Tak mi się wydaje przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 http://allegro.pl/accent-nordkapp-suntour-ncx-e-rl-air-deore-xt-2012-i2925713783.html O cenie i komponentach nie będę się wypowiadał bo nie o to tu mi chodzi. Przeczytajcie opis, naprawdę ciekawy ;p A całkiem poważnie niżej ciekawa oferta. http://allegro.pl/author-versus-xtr-deore-lx-wcs-manitou-skareb-i2925831982.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 podrożał: http://allegro.pl/listing.php/search?change_view=1&country_code=1&string=Author+Versus+XTR&search_type=1&shop=0&closed=1&exclude=&shippingTime=0&price_from=&price_to=&category=0&order=t&view=gtext&offer_type=0 w ogóle to pamiętam, że ktoś go kiedyś kupił a potem znowu był wystawiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy1018 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Dodaje swoją aukcje bo nie mogę dać w dziale sprzedam nie możesz bo nie doczytałeś zasad panujących u nas na forum, nie wklejamy też w tym temacie swoich aukcji bo kończy się zawsze podobnie; link usunąłem. mrmorty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekp Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 http://tablica.pl/of...8db42a814;r:;s: ta piasta jest złota w środku, czy jak? Tak to jest Rols wśród piast. 14 biegów z czego żaden się nie powtarza. Połącz to sobie z dwoma z przodu. Nowa kosztuje jakieś 1200EUR U nas można dorwać je za 1500zł ale nie wiadomo jak z ich stanem. pozdrawiam xMekpx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 w sumie nie w najgorszym stanie, może ktoś się skusi, bo wykopałem takie coś http://allegro.pl/rock-shox-sid-xc-amortyzator-2000-03-i2927808353.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 ;D A co tam zalicytuję go ... szkoda tylko ze mój Giant ma ster 1` Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 6 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Rzeźniol - adapterek możem mu wytoczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Taki mam zamiar ... a prehistoryczny SID pod V`ki i tak będzie lepszy od aktualnego XCM`a, który na szczęście w nieszczęściu dostał w ostatniej kolizji z samochodem i nadaje się do wymiany Kontuzja się leczy więc będzie czas na opracowanie i dotoczenie adapterów pod ramę ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Bez przesady, aż taki prehistoryczny nie jest, pierwszy SID to rok 1998. Jak ktoś lekki to SID z tych lat, jeśli tylko nie jest zajechany, to świetny amorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 No ok prahistoria to termin trochę na wyrost ale sam przyznaj że ostatnie 10-15 lat w rozwoju techniki rowerowej to cała era w wporównaniu do tego co wydarzyło się we wcześniejszych kilkudziesięciu :-). Z drugiej strony jeszcze go nie wygrałem . Pozdro TapaTalknięte z Andka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 tam była cena kup teraz 200zł i zniknęła oO, ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 A co w tym dziwnego? Przecież jak jest licytacja + kup teraz to opcja kup teraz przy pierwszym podbiciu automatycznie znika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Dobrze wiedzieć, tyle człowiek na allegro siedzi, a dopiero teraz się o tym dowiaduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 7 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 rzeźniol - w dziale widelce jest podwieszony mój rysunek techniczny na najprostszy adapter. Można zrobic lżejszy i bardziej finezyjny, tylko musisz miec miejsce w główce ramy by bez problemów weszła rura sterowa 1 1/8. Tym akcentem zamykamy temat i niebawem otwieramy nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.