EpicPoznan Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 ależ beznadziejne aukcje :") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 To może zgłosimy sprawe do moda i tak da koledze 2 tygodniową przerwę od forum, dla zasady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Nasze negatywne odczucia tutaj same go nauczą, nie zgłaszajcie nic. Walcie PMki do upadłego, że wstydziłby się takich rzeczy Poza tym, co ten rocznik porobił z marzocchi.. w taki stan 400zł.. http://allegro.pl/marzocchi-44-tst2-140mm-i2784886074.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdekPastel Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Wideł jak za darmo M to bardzo przyjemne amorki aczkolwiek ciężkawe Mi udało się w zeszłym roku sprzedać SL2 QR20 2007 za ok 800pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Uszkodzony Marcok z 2009 roku, nic ciekawego. Nawet za takie pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdekPastel Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Zależy jak na to spojrzeć Wizualnie był całkiem OK a bez blokady także da się jeździć 400pln za 2040g 140mm QR15 - to nawet Suntour tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Akurat ten model to właśnie Suntour. Tyle tylko, że w innym opakowaniu. Gdyby mieć dostęp do działającego tłumika z 44 czy Epicona, można się bawić. Inaczej to trochę jak z zakupem kota w worku. Może uszkodzenie jest niewielkie, a może zaraz wszystko się posypie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilN Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Nasze negatywne odczucia tutaj same go nauczą, nie zgłaszajcie nic. Walcie PMki do upadłego, że wstydziłby się takich rzeczy Poza tym, co ten rocznik porobił z marzocchi.. w taki stan 400zł.. Marzocchi 44 TST2 140mm (2784886074) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zglosilem wszystkie jego aukcie do allegro i mam nadzieje, ze podejma odpowiednie kroki. choc allegro jest dziwne, kiedys odwolalem z licytacji oferte konieczynki z negami, bo sie nie odzywal a ten typ zglosil to dla allegro i dostalem "minusa", bo w ich tlumaczneiu osobnik bez potwierdzonego adresu, minusowym dorobkiem, licytujacy na ponad 100% ceny rynkowej, byl bardziej wiarygodny niz konto bez negatywow, 300 pozytywami, i na nic byly tlumaczenia, odpowiedz byla "kazdy ma prawo do zakupow" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 http://allegro.pl/piasta-tyl-dt-swiss-240s-centerlock-28h-od-1zl-bs-i2784652942.html bylo trzeba licytowac,taka piasta w tej cenie to prawie jak darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdekPastel Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 · Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" To, że Marz w 2008 klepał widły w fabryce Suntour'a nie znaczy, że jest to Suntour, to tak jakby stwierdzić, że RS z lat bodajże 2005-06 to Spinner w innym opakowaniu Odnośnik do komentarza
rzezniol Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 · Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" bylo trzeba licytowac,taka piasta w tej cenie to prawie jak darmo. Kolor nie ten Odnośnik do komentarza
Eastern Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 · Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Uszkodzony Marcok z 2009 roku, nic ciekawego. Nawet za takie pieniądze. TST2 podobno prędzej czy później się sypie. Poza tym tak jak ktoś wcześniej napisał - bez blokady także można jeździć. Stan tego widła świetny, dosłowna nówka, do tego gościu dorzucał piastę. Szkoda, że trochę za niski, inaczej sam bym wziął za te 400zł, od biedy pobawił się z tłumikiem i miał fajny amor za śmieszne pieniądze. Odnośnik do komentarza
Fenthin Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 · Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Nie wiem, może jestem dziwny - ale jeśli coś psuje się samo z siebie, w całej masie egzemplarzy, uważam, że to szajs. W Marzocchi z tamtych lat straszliwie mocno zajeżdżało Suntourem. Więc to nie tak, że Marzocchi to Marzochi, a Suntour to Suntour. Skądś ten drastyczny spadek jakości się wziął. De facto najlepiej wyszedł z tego tajwański producent, który właśnie jakoś od tego czasu zaczął poprawiać jakość. Odnośnik do komentarza
f16marcin Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 · Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" A może kolega sprzedał te części tylko umówił się z osobami które miały np. minute przed końcem aukcji najwyższe kwoty, że odwoła ale sprzeda im normalnie żeby nie płacić prowizji allegro ? zdarzają się i takie przypadki sam kupiłem mojego foxa za 1 zł żeby sprzedawca nie płacił niepotrzebnie prowizji. Więc może nie oceniajcie tak pochopnie Odnośnik do komentarza
kadargo Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 · Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Jak to pochopnie? To zwykłe oszustwo i tyle. Jak się nie chce płacić prowizji to z buta na giełdę. Chociaż tam też są opłaty. Za darmo to można w mordę dostać... chociaż to też już nie zawsze. Według Ciebie okradanie Allegro jest normalne? Brak słów. Odnośnik do komentarza
f16marcin Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 · Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Wg mnie tak trzeba kombinować http://allegro.pl/am...2793293293.html fox f80 za 500 zł Odnośnik do komentarza
kadargo Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 · Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Czyli jak Tobie ktoś ukradnie rower to też jest ok, bo trzeba kombinować? Żałosny jesteś. Może jakiś moderator albo admin zrobi porządek z typem nawołujacym do oszustwa. Odnośnik do komentarza
Kobik15 Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 · Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Jak to pochopnie? To zwykłe oszustwo i tyle. Jak się nie chce płacić prowizji to z buta na giełdę. Chociaż tam też są opłaty. Za darmo to można w mordę dostać... chociaż to też już nie zawsze. Według Ciebie okradanie Allegro jest normalne? Brak słów. To nie działa tylko w jedną stronę. Sprzedający oszukał Allegro i pozbawił ich zarobku bo ktoś się zgodził kupić od niego przedmiot po takiej cenie. Dlatego nie należy mieć pretensji wyłącznie do sprzedającego ale także do kupującego, że się na takie warunki zgodził. Ten proceder będzie trwał dopóki ludzie będą przystawać na takie warunki. Ale w końcu ktoś zostanie oszukany przez sprzedającego i wtedy Allegro zwróci mu tą złotówkę za którą kupił przedmiot. Dopiero wtedy zrozumie, że gdyby dał zarobić Allegro to miałby pewność, że odzyska stracone pieniądze. Mam nadzieję, że zrozumiecie o co mi chodziło, bo chyba trochę to skomplikpowałem Odnośnik do komentarza
kadargo Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 · Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" To akurat jest oczywiste. Rowery też kradną nie dla sportu, tylko dlatego, że są na nie klienci. To w żaden sposób jednak nie tłumaczy takiego postępowania. Odnośnik do komentarza
Kobik15 Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Właśnie udało mi się upolować upragniony kask: http://skateshop.pl/product-pol-1152783197-Kask-rowerowy-FOX-Flux-black-green-czarno-zielono-rozowy.html Jak myślicie chyba dobra okazja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 różowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdekPastel Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 · Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Temat brzmi ciekawe aukcje a nie "moja opinia o Marzocchi" A może kolega sprzedał te części tylko umówił się z osobami które miały np. minute przed końcem aukcji najwyższe kwoty, że odwoła ale sprzeda im normalnie żeby nie płacić prowizji allegro ? zdarzają się i takie przypadki sam kupiłem mojego foxa za 1 zł żeby sprzedawca nie płacił niepotrzebnie prowizji. Więc może nie oceniajcie tak pochopnie Moim zdaniem poszedł za te cztery stówy, gdyby mieli się ugadywać zapewne poszedłby za 1zł + xxxzł za amora jako koszt wysyłki różowy ? Będzie pasował do reszty ciuchów :002: Odnośnik do komentarza
Kobik15 Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 różowy ? On nie jest cały różowy tylko ma różową plamkę. Według mnie jest to jedno z najlepszych malowań tego kasku. Od dłuższego czasu szukałem tej wersji kolorystycznej ale w Polsce jest praktycznie nie do zdobycia, zwłaszcza w takiej cenie. W UK cena wynosi około 320zł, więc długo się nie zastanawiałem. Tak dla jasności reszta ciuchów nie jest różowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 · Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Brak powodu To nie jest plamka tylko kleks Wg mnie lepiej wyglądałby bez tego różu. Odnośnik do komentarza
EdekPastel Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 · Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 19 Listopada 2012 - Brak powodu Nie ma się co czepiać - o gustach się nie dyskutuje Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.