Rybka33 Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Gdyby była możliwa wysyłka pocztą to bym brał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Odbiór osobisty - Mochy, tja, rozumiem że co najwyżej okoliczne wioski może w rowery zaopatrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Starałem się jak mogłem i w tej kupie poskręcanego złomu wyrobów roweropodobnych moje oko nie dostrzegło nic godnego zainteresowania ... 60 rowerów po średnio 15 kg sztuka daje 900 kg ... stal w skupie teraz to jakieś 700 zł/tona ... nieopłacalne Na niezłą wystawkę koleś musiał trafić. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEERQ Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Spójrzmy na drugie zdjęcie, rower od dołu. Poważny amor do DH na burzliwe czasy Jestem ciekaw co by się stało jak sprzedający zgodziłby się na wysyłkę tych wszystkich rowerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 No i po co ten burdel z niemiec do Polski przywozić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 http://allegro.pl/rama-cannondale-flash-factory-racing-piekna-i2766603022.html Jak zwykle...pewnie myslał że dostanie 5k za nią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 No i po co ten burdel z niemiec do Polski przywozić ? Widocznie moda na niemieckie auta minęła... teraz rowery na topie. O- nawet jakby spojrzeć na resztę jego przedmiotów, to są i samochody z celownikiem na masce- pewnie w gratisie do rowerów dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 No i po co ten burdel z niemiec do Polski przywozić ? To jest kropla w morzu tego co przyjeżdża do PL Dobrze,że ostatnimi czasy duże tego złomu wywożą dalej na wschód pozdr. R/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Powinni przekazać Grekom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Starałem się jak mogłem i w tej kupie poskręcanego złomu wyrobów roweropodobnych moje oko nie dostrzegło nic godnego zainteresowania ... A rower z napisem Flinstones ?!?!?!? Ja bym wziął z 10 sztuk tych kół, przednich oczywiście, bym miał koła treningowe na najbliższe 500 lat :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cameleon Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 http://allegro.pl/polski-rower-26-romet-arkus-forester-2-x-tarcza-i2760621512.html nowe hamulce. Technika prosto z kosmosu: tarczowe "fałki" .Opis roweru też niczego sobie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Na aukcji 60 rowerów spójrzcie na zdjęcie nr 5. Jest tam coś godnego zainteresowania, bo jeśli się nie mylę jest tam monocykl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nawet 2 monocykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13kisiel13 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 http://allegro.pl/rama-karbon-giant-mtb-i2792319270.html Czy tylko ja mam wrażenie, że ta rama jest jakaś dziwna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 14 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 tzn. co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Hm jak patrze to na zdjęciu wygląda jak rowerek dziecięcy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 To jest normalna ramka. Zobacz długość po kostce na ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13kisiel13 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jeszcze nigdy nie widzaiłem takiego XTC Composite. Ani starsze wersje ani nowa nie wygląda w ten sposób. Zupełnie inne widełki i górna rura. Myślę, że jest to jakiś malowany chińczyk albo rama Gianta z Azji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedolf Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 http://allegro.pl/tarcza-160mm-adapter-nakrecany-na-piaste-gwint-i2784001758.html hhehe dziwaczny adapter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Czemu dziwny?... Zwykły adapter Centerlock --> 6 śrub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedolf Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 nie wydaję mi się, że to jest adapter centerlock - 6 śrub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dokładnie ... To adapter nakręcany na piastę pod wolnobieg. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dziwny ten Giant. Pisze, że rama malowana, a posiada takie naklejki, które chyba mało kto by zakładał po malowaniu (przy suporcie). Poza tym pisze, że do ramy dodaje RST. Nie wygląda mi to na RST, bo ma dwie podkowy. Coś tu jest kombinowane, ale nie znam się na tyle na Giant'ach, żeby stwierdzić, czy to oryginał czy nie, a jeśli oryginał to i tak nie ma gwarancji, że nie była pęknięta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 http://allegro.pl/show_item.php?item=2775463552 Ciekawa opcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Co do tego Gianta XTC C2 ... sprawa coś śmierdzi ... Wystarczy popatrzeć na tylny widelec ... Przypomnę tylko że typowy wygląd Gianta z tyłu to : Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.