Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma prawdziwych Oakley za taką kasę. Po za tym koleś w aukcji nawet nie używa tej nazwy... ciekawe czemu. Nawet modele już wycofane z produkcji dostępne gdzieś w pojedynczych sztukach trzymają dobrą cenę. Ja "cywilnie" od kilku lat noszę jeden model i gdy ostatnie po małym zgnieceniu nie nadawały się już do niczego, musiałem ściągać z GB po sporych poszukiwaniach... cena wcale nie promocyjna a to nie był popularny model. Teraz się zastanawiam czy nie poszukać więcej i kupić na zapas ;)

Pracowałem w branży 'sportowej' więc (daaawne czasy:)) wiem ile kosztują ich okulary, ale wiem też za co się płaci. Dlatego chciałbym je dotknąć i się nimi pobawić. Na zakup zapewne znajdą się chętni, nie mający wiedzy o marce, kierujący się 'designem' tychże okularów.

http://roweryokey.pl...zarny-2011.html

Za darmo ;) wziąć drogo koszty przesyłki, żeby się nie zczaili wpłacić im na konto i mamy darmowe zaciski warte 200 zł jeden.

Warto kupić trochę kolorowych śrubeczek lub czegoś (zeby wyszlo 15 zł bo taka jest minimalna kwota zakupu), + 2 sztuki tego zacisku przelać im na konto i zobaczyć co się będzie działo

Na zdjęciu wydaje się dość mocno zużyta. Jeśli nie przyjęłaby nowego łańcucha to właściwie jest bezużyteczna.

Do 100 zł można ryzykować. Więcej bym za nią nie dał.

Druga sprawa to zwróć uwagę, że wystawiający to bikestacja. Na drugim koncie nałapali sporo neutrali i negatywów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...