EdekPastel Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Ze srebrem to to to ma zdecydowanie mało wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Oto co dzisiaj wyszperałem - niezły pomysł Ciekawe czy obsługa Allegro nie usunie aukcji. http://allegro.pl/cannondale-rush-3-i2499776134.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 nie usunie,bo widziałem już to jakieś dwa tygodnie temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Bardzo dobry pomysł. A tak swoją drogą to kto normalny zostawia taki rower pod Marriottem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Klikając na Kup teraz zawierasz umowę kupna-sprzedaży, czyli to TY jesteś zobowiązany do wpłacenia tej kwoty sprzedającemu, a nie on Tobie. Widzę co jest napisane w opisie, ale czy to byłoby wiarygodne dla sądu. bardzo dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Bardzo dobry pomysł. A tak swoją drogą to kto normalny zostawia taki rower pod Marriottem... też się nad tym zastanawiałem. Ogólnie zgadzam się - pomysł rewelka, zakasuje podobne ogłoszenie jak taki rower się pojawi na portalu. Aczkolwiek pytanie czy na części w takim wypadku nie pójdzie....a zapewne tak będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 http://allegro.pl/rower-hawk-z-silnikiem-hondy-4-suw-i2502223233.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ale czołg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Hehe kosiarko rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Pod siedzeniem to pewnie podtlenek azotu, pomocny przy podjazdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Takim to na Pradziada bez problemu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 http://tablica.pl/oferta/rower-kross-level-a2-model-z-2012r-gorski-olsztyn-IDWKSR.html#924e8489;r:;s: Jakby ktoś chciał nową A2 taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 OKAZJA !!! KOMPLETNA GRUPA SZAREGO XTR !!! (2497990982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdekPastel Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Cena trochę z księżyca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Na ebay.com podobne zestawy drożej schodziły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeskikminek Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 ten gość już wystawiał od 1zł... cena nie była zadowalająca ? http://allegro.pl/okazja-kompletna-grupa-szarego-xtr-i2410878552.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fishak Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 http://allegro.pl/nowy-poison-graphene-reba-rl-shimano-xtr-frm-i2503302512.html sprzęt już konkretny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Nie sądzę, żeby w PL znalazło się wiele osób mogących wyłożyć tyle kasy na części, a jeśli już mogą to raczej pasjonuje ich xtr m980, a nie "stary,brzydki, ciężki" xtr. Cała grupa fajnie wygląda, ale na części sprzedałby to duużo szybciej i myślę, że w niezłej cenie. W sumie sam byłbym chętny na parę części, ale nie kupię całej grupy dla przerzutki, manetek i hamulców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdekPastel Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Na ebay.com podobne zestawy drożej schodziły. W życiu za tą graciarnię nie dałbym 1800pln. Już wolałbym za tą cenę nową grupę XT 10spd - fakt bez hampli - ja jednak hampli Shimano (poza M756) nie uznaję Z M950 na uwagę zasługiwała jedynie lekka i technicznie innowacyjna FD-M950 E-type Wymienione powyżej części polecam oczywiście z autopsji Wymyślony przez sprzedających na alleprowizji kult szarego XTR jest dla mnie najzwyczajniej śmieszny ten gość już wystawiał od 1zł... cena nie była zadowalająca ? OKAZJA !!! KOMPLETNA GRUPA SZAREGO XTR !!! (2410878552) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czytaj kolego uważnie ;-) - do kompletu brakuje jednego elementu... Zapewne chodzi o sztycę M950... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Nie było sztycy xtr m950, była sztyca m910, a to różnica. Brakuje piast, które moim zdanie razem z m960 należą do najbardziej udanych piast mtb w historii shimano. a post kolegi wyżej, to właśnie to o czym pisałem.Dla mnie śmieszne są wypowiedzi osób które nie miały chyba nawet okazji zobaczyć na żywo tej grupy, a co dopiero jeździć, a ja miałem, na pełnej grupie xtr m950 (no dobra prawie pełnej, bez łańcucha) i xt m780, wniosek?Wolę starszego xtr'a, którego reputacja nie wzięła się znikąd.Nowa grupa może mieć 10biegów, może być super lekka, tylko co z tego, jak nie wytrzyma nawet połowy tego co jego konkurent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdekPastel Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Nie było sztycy xtr m950, była sztyca m910, a to różnica. Brakuje piast, które moim zdanie razem z m960 należą do najbardziej udanych piast mtb w historii shimano. a post kolegi wyżej, to właśnie to o czym pisałem.Dla mnie śmieszne są wypowiedzi osób które nie miały chyba nawet okazji zobaczyć na żywo tej grupy, a co dopiero jeździć, a ja miałem, na pełnej grupie xtr m950 (no dobra prawie pełnej, bez łańcucha) i xt m780, wniosek?Wolę starszego xtr'a, którego reputacja nie wzięła się znikąd.Nowa grupa może mieć 10biegów, może być super lekka, tylko co z tego, jak nie wytrzyma nawet połowy tego co jego konkurent. Kolego 1. to oczywiste, że nie było sztycy M950 - dlatego ironicznie wspomniałem o jej braku w komplecie sprzedającego 2. na XTR 950 jeździłem - 3 lata temu pogoniłem klamkomanetki + 2 x v-ki + RD za 500-600pln - stąd 1800pln to wg mnie kosmos 3. na temat o którym nie mam pojęcia mam w zwyczaju się nie wypowiadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Edek, każdy ma swój punkt widzenia ale niestety musisz poszerzyć swój horyzont by móc zrozumieć wartość tego sprzętu. Pisząc, że droga graciarnia to jakbyś wyśmiewał ludzi którzy wydają taczkę talarów na youngtimer'y. Sprzęt (już) retro ma swój urok. Ty wolisz ultra lekka (?!) XTR 980, inny zapłaci 2x więcej za 20 gramów cięższą grupę która dla wielu była obiektem westchnień i nocnych... marzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 http://allegro.pl/opona-kevlar-marathon-schwalbe-26x1-5-8-i2507103466.html Co o tym myślicie? Właśnie chcę zakupić opony na wyjazd do Chorwacji a tu taka aukcja. Proszę o możliwie szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdekPastel Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Edek, każdy ma swój punkt widzenia ale niestety musisz poszerzyć swój horyzont by móc zrozumieć wartość tego sprzętu. Pisząc, że droga graciarnia to jakbyś wyśmiewał ludzi którzy wydają taczkę talarów na youngtimer'y. Sprzęt (już) retro ma swój urok. Ty wolisz ultra lekka (?!) XTR 980, inny zapłaci 2x więcej za 20 gramów cięższą grupę która dla wielu była obiektem westchnień i nocnych... marzeń. Oczywiście rozumiem zamiłowanie i fanatyzm, to że tu zaglądam jest również tego częścią. Nie zmienię jednak zdania, że opisanemu wcześniej kompletowi trochę brakuje by dać za niego tyle ile żąda sprzedający PEACE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMacko06 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 NOWY POISON GRAPHENE, REBA RL, SHIMANO XTR, FRM (2503302512) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sprzęt już konkretny Nie ma cudów. Niestety cena minimalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.