kubek20 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Po to, zeby miec ja pod V-Ki takie reby sa bardzo trudno dostepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Dobrze wiedzieć, sam na takiej jeżdżę ale nie mam zamiaru sprzedawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 4 Października 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Mówcie co chcecie, ale ja w życiu nie dałbym tyle pieniędzy za zwłoki widelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 5 Października 2011 Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Jakie zwłoki? Luzów nie ma, olej nie cieknie, powietrze trzyma zakładać i jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Dobra, koniec dyskusji na temat widelca :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xolo11 Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ale jaja(-: http://moda.allegro.pl/buty-fila-nowe-i1844172975.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Buty różnią się rozmiarem! ; lewy nr 44, prawy nr 43. Mam już w zakładkach, ciekawe czy będzie chętny. ;] haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 niedługo zaczną handlować dwoma różnymi skarpetami w parze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beardman Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 W prawej stopie obcinasz paznokcie na styk, a w lewej zapuszczasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 "AMORTYZATOR TROCHE PORDZEWIAŁY, ALE DZIAŁA" akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastek81 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Dziwne losy pewnego roweru http://allegro.pl/ca...1834947548.html a teraz http://allegro.pl/me...1868425790.html No cóż po tym jak wygląda nie trudno się domyślić, że zmieniła się "bajeczka" o rowerze, cena i miejsce sprzedaży, rower wciąż ten sam Najśmieszniejsze jest to, że dane sprzedającego po raz drugi mają się ni jak do "inicjałów" osoby która kupiła go za pierwszym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ciekawostka. W sumie to koles może ten rower wystawić nawet za milion złotych takie ma widzimisie i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domin2 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 nie ktora wycena pewnych przedniotow jest chora ale ktos inteligetny powinien to zauwazyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastek81 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mi chodziło o to, że wygląda na to iż ten rower w ciągu dwóch tygodni (w obu aukcjach dokładnie ten sam rower) miał 3 właścicieli, 1 gość sprzedawał, 2 - gi gość kupił, a 3-ci po dwóch tygodniach go znowu sprzedaje (w liście ofert kupna z września nie ma osób których nick by się tak zaczynał i kończył jak osoby która go ponownie wystawia). To dziwacznie wygląda, a w nawet na tym forum ten rower ktoś polecał. Cena mnie nie interesuje, ale zastanawia mnie tylko jedno w czym jest feler tego roweru (poza tym: klamko-manetki Shimano i przednia przerzutka SRAM , brak Poploc, tarcza 185mm do hamulca na 180mm), a nie chce mi się korespondować ze sprzedawcą. Oczywiście nie posądzam nikogo o nieuczciwość, ale wg mnie wygląda to dziwacznie i ktoś może się sparzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 (poza tym: klamko-manetki Shimano i przednia przerzutka SRAM Z tym to akurat nie ma żadnego problemu, nie jest to żaden feler. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastek81 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nie chcę robić offtop-u, ale ja kiedyś bawiłem się w taki zestaw manetki Shimano i przerzutka przednia SRAM - u mnie bynajmniej ciągle trzeba było poprawiać bo regularnie szlak trafiał regulację i przerzutka zaczynała ocierać. // http://www.sjp.pl/bynajmniej // Safian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxUzixX Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To jak nie trzeba było poprawiać i regulować to w czym problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastek81 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Oj tam czepianie się zwrotów o tej porze. Ja kiedyś miałem taki zestaw manetki Alivio i przednia przerzutka SRAM 5.0 - wszystko rok modelowy '99. Dobrze wiem, że ESP dotyczy tylko tylnych przerzutek i przednia powinna spokojnie śmigać, ale u mnie coś nie grało ot taki feler. Więc nie wnikałem w tą historię dalej i więcej nie mieszałem grup różnych producentów. Koniec OFF-TOPu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beardman Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 brak Poploc, tarcza 185mm do hamulca na 180mm Z tego co widzę to tam są 160mm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastek81 Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Sacré bleu Akurat zły rozmiar tarczy przyszedł mi pierwszy do głowy, bo w tarczach G2 "wieniec" tarczy powinien ścierać się po całej szerokości. Chciałem sobie oszczędzić pisania i nie "trafiłem" . Następnym razem dwa razy się zastanowię zanim "profesjonalnie" objadę takiego "rodzyna". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomas1982 Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 ... a to żeby nie było zbytniego OT świetny kask No ten kask to szczególnie z prawej strony znacznie używany, nie wiem jak ktoś może sprzedawać tak wgnieciony kask ... Ten kask "sprzedający" oferuje za darmo, czasem lepszy taki obtarty niż żaden. Ktoś ma kasę i pewnie sobie kupił nowy, stary zamiast wyrzucić chce komuś podarować to go jeszcze objechali na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Tomaszu-ja nie zaryzykowałbym nigdy ubrania takiego kasku, mimo nawet tego że mam dopiero 3 kask i każdy był noname za max 50zł i 2 już uratowały głowę w zderzeniu z krawężnikiem i kamieniami na drodze, a ten kask ma ewidentne pęknięcia, wypadłby Ci z ręki przy przymierzaniu i z kasku masz 2 łódki dla dzieci, poza tym ja się ne nabijam tylko daję ogłoszenie w myśl nazwy tematu "CIEKAWE AUKCJE NA ALLEGRO EBAY I INNE" z naciskiem na "CIEKAWE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomas1982 Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Nie piłem do Ciebie Zresztą jak napisałem lepszy taki niż żaden, jak walniesz czymś takim na beton to się najwyżej do końca rozleci ale łeb by uratowało. Pamiętaj jak wiele dzieciaków śmiga z łysą glacą, przejrzyj choćby tematy w dziale wypadki, kontuzje etc... Dobra bo się OT robi, pozdrowienia dla Ciebie i bez urazy - nie miałem złych intencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Giant XTC do dh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Nic mnie już nie zdziwi. Nawet ostatnio na forum ktoś pytał o współpracę XTC z amorem pow.150mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.