Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Długo nie trzeba było czekać.

Nie wiem czy to aż takie ryzyko, obserwuje jego aukcje od kilku dni i wciągu tego czasu sprzedał już z 10 amortyzatorów, a ceny nie były tak niskie jak ta, więc chętnych nie brakuje. NIedługo pojawią się komentarze to zobaczymy czy było warto.

Prawdziwa okazja:) Z gwarancją i fakturą. Mam nadzieję, że kupując ilości hurtowe do naszych sklepów dostaniemy zniżkę na Epicony:):):)

A tak poważnie. Jeżeli ktoś sądzi, że można kupić amortyzator z legalnego źródła w tej cenie, to gratuluję wyobraźni.

Co ciekawe Suntoury sprzedaje w bardzo niskich cenach również użytkownik Allegro rowerek84 (nieco zbieżny nick z suntour84, prawda?). Ale najciekawsze jest to, że hurtowe ilości amortyzatorów z obu kont kupił inny użytkownik: jarobyk. Jak chce ktoś więc sprawdzić wiarygodność rowerek84 oraz suntour84 powinen spytać jarobyka. Problem w tym, że jarobyk tylko kupuje, więc wiarygodność znowu nie tak duża.

Co do sprzedającego rowerek84 oraz suntour84, czy jak kto woli: serwisant27, serwisant_27 swego czasu obserwowałem jego działalność, na aukcjach z licytacją pojawiało się zawsze kilka tych samiutkich nicków podbijających cenę m.in. wymienione konto jarobyk, raz zalicytowałem, ale minutę przed końcem oczywiście odwołał aukcję podając jakiś śmieszny powód.. :) i nie była to jedyna anulowana aukcja przez tą osobę. Pisałem w tej sprawie nawet do allegro, ale ono olało sprawę :P Tak czy siak lepiej unikać interesów z tym użytkownikiem :)

Wracając do rowerek84 to przed chwila odwołał moją ofertę i napisał, że niby sam o to prosiłem i jednocześnie dodał mnie do czrnej listy. dziwny sposób handlu na allegro.

a aukcja to: Allegro

EDIT. zgłosiłem sprawę do allegro, tylko ciekawe czy ruszą w ogóle palcem.

koledze kupiłem, bo mnie porosił, cube ltd race za 1800zł na rebie i xt, normalne ceny

Kup mi też takiego :thumbsup:

Ta merida jako nowa kosztowała 3tyś zł wiec 2400zł to raczej za dużo jak na taki sprzęt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...