lajtspid Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Allegro - fajny rowerek, na starym XTR, chyba M900, ale ja nie kupiłbym go od kogoś kto robi takie numery: Allegro - wszystkie oferty odwołane na chwilę przed końcem licytacji. Mam nadzieję że ktoś z licytujacych zgłosił sprawe adminom i zawieszą gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobik15 Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 http://allegro.pl/amortyzator-suntour-epicon-rld-2012-z-manetka-nowy-i2368034986.html Cena po prostu śmieszna, nic tylko brać. Normalnie ta wersja na allegro kosztuje od 650zł do 780zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Płacąc z góry nic bym od tego człowieka nie kupił, dla ryzykantów cena jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobik15 Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Długo nie trzeba było czekać. Nie wiem czy to aż takie ryzyko, obserwuje jego aukcje od kilku dni i wciągu tego czasu sprzedał już z 10 amortyzatorów, a ceny nie były tak niskie jak ta, więc chętnych nie brakuje. NIedługo pojawią się komentarze to zobaczymy czy było warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbonowypl Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Prawdziwa okazja:) Z gwarancją i fakturą. Mam nadzieję, że kupując ilości hurtowe do naszych sklepów dostaniemy zniżkę na Epicony:):) A tak poważnie. Jeżeli ktoś sądzi, że można kupić amortyzator z legalnego źródła w tej cenie, to gratuluję wyobraźni. Co ciekawe Suntoury sprzedaje w bardzo niskich cenach również użytkownik Allegro rowerek84 (nieco zbieżny nick z suntour84, prawda?). Ale najciekawsze jest to, że hurtowe ilości amortyzatorów z obu kont kupił inny użytkownik: jarobyk. Jak chce ktoś więc sprawdzić wiarygodność rowerek84 oraz suntour84 powinen spytać jarobyka. Problem w tym, że jarobyk tylko kupuje, więc wiarygodność znowu nie tak duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 może ktoś chętny na przerzutkę o miło brzmiącej nazwie ? http://allegro.pl/przerzutka-tylna-malo-zniszczona-kup-tanio-i2364421951.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3 Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Co do sprzedającego rowerek84 oraz suntour84, czy jak kto woli: serwisant27, serwisant_27 swego czasu obserwowałem jego działalność, na aukcjach z licytacją pojawiało się zawsze kilka tych samiutkich nicków podbijających cenę m.in. wymienione konto jarobyk, raz zalicytowałem, ale minutę przed końcem oczywiście odwołał aukcję podając jakiś śmieszny powód.. i nie była to jedyna anulowana aukcja przez tą osobę. Pisałem w tej sprawie nawet do allegro, ale ono olało sprawę Tak czy siak lepiej unikać interesów z tym użytkownikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Następny agent , Axon do DH http://allegro.pl/sr...2359912285.html I jeszcze jeden typ( co prawda nie z allegro ale sytuacja działa się prawie jak tam) : http://imageshack.us...7/dsc0053i.jpg/ Gość mi próbował w mówić że to jest Duro z 2010r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Jeżdżona 2 miesiące http://allegro.pl/zebatka-32t-shimano-sg-x-i2373325738.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 najlepsze jest to, że zębatkę sprzedaje jeden z forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilN Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wracając do rowerek84 to przed chwila odwołał moją ofertę i napisał, że niby sam o to prosiłem i jednocześnie dodał mnie do czrnej listy. dziwny sposób handlu na allegro. a aukcja to: Allegro EDIT. zgłosiłem sprawę do allegro, tylko ciekawe czy ruszą w ogóle palcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stpman Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Moja po 7 latach lepiej wyglądała:) Dawno tak zjechanej zębatki nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
after Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Jeżdżona 2 miesiące Chyba była w motorze założona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Drodzy Forumowicze, pytałem już kolegi Andrewa ale spytam i Was: http://allegro.pl/merida-matts-tfs-900-shimano-lx-mavic-cross-ride-i2369518561.html Kolega jest napalony na ten rowerek, czy cena 2.400 jest odpowiednia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 jak dla mnie 1300zł, no ale na raczej do tych okazyjnych należę 2tys opada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ciekawi mnie przebieg, bo napisane 1200 km a były wymieniane kaseta i łańcuch. Z tym 1300 zł to trochę przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 koledze kupiłem, bo mnie porosił, cube ltd race za 1800zł na rebie i xt, normalne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Coś w tym jest, a napiszcie mi, jak się ma do tej meridy ten spec: http://allegro.pl/rower-specialized-rockhopper-na-xtr-oraz-xt-i2347942792.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 koledze kupiłem, bo mnie porosił, cube ltd race za 1800zł na rebie i xt, normalne ceny Kup mi też takiego Ta merida jako nowa kosztowała 3tyś zł wiec 2400zł to raczej za dużo jak na taki sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Kup mi też takiego Ta merida jako nowa kosztowała 3tyś zł wiec 2400zł to raczej za dużo jak na taki sprzęt Wiedza jest w cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 haha ja kupiłem rok temu Cube reaction 2010 na reconie i mieszance deore, slx i xt za 1600zł wiec też nie było źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Za 3tyś kolega kupował rowery na Rebach, Sidach i napędzie co najmniej XT więc 2.4k za tą Meridę jest zdecydowanie za dużo tym bardziej na starym R7 i Vkach. Max 1500-1700zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 no i kwestia zużycia i gwarancji, historii serwisowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Allegro - MARZOCCHI 55 RS Tapered 140mm Allegro - MARZOCCHI ROCO LO DC Albo gość ma potąd kasy, albo to jakiś oszust...może kradzione ? Gdyby ktoś z okolic Jeleniej mógł tak odebrać osobiście i wszystko sprawdzić, to byłby interes życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stpman Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Podejrzana sprawa o tyle, że nie ma możliwości odbioru osobistego i przesyłki pobraniowej. Ale ceny takie, że aż się prosi żeby zaryzykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.