Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

eeem czegoś w tej ramie tytanowej nie rozumiem "przednia przerzutka jest montowana na hak." pierwsze słyszę o takim cudzie techniki...

eeem ten cytat potwierdza że to ta sama ramka.... koleś kogoś w ciula zrobi ładnie....

w

sumie można by zgłosić do allegro że oszuka na tym kogoś

rama z hakiem np:

Szosowa rama DIAMANT aluminiowa 57 cm. OKAZYJNIE (2003713630) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

przerzutka na hak np:

Przerzutka przednia Dura Ace FD-7800 HAK Ciclo (2027596622) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

zamocowana w ramie przerzutka np:

http://www.bikesport...or/kfactor9.jpg

to może ktoś podrzucić odnośnik do tego patentu? podkreślam że chodzi o przednia przerzutkę mocowaną na hak....

czy po prostu chodzi o mocowanie do suportu?

Wydaje mi się, czy rzeczywiście mój ulubiony sprzedawca coś kręci i sprzedaje SD3 z nieoryginalnymi okładzinami ?

Też kilka razy zakupy tam robiłem i te SD3 kupiłem od niego, te klocki bardzo kiepskie są, moje zużyte ABS-3CC chyba już lepiej by pracowały :sweat:

• Mod Team
sumie można by zgłosić do allegro że oszuka na tym kogoś

allegro ma to gdzieś - wielokrotnie pisałem i nic nie działali

Wydaje mi się, czy rzeczywiście mój ulubiony sprzedawca coś kręci i sprzedaje SD3 z nieoryginalnymi okładzinami ?

z ciekawości zerknąlem do pędzidła żony - klocki na zdjęciu są faktycznie nieoryginalne :)

Racja z allegro, zeszli na psy i totalna masówe.

Ostatnio mialem taka sytacje: kupilem opone mtb, opis i zdjecie wskazywaly ze nowa fabrycznie, rozpakowuje w domu i zdziwko bo na oponie jeszcze resztki błota (koles nie zadal sobie trudu nawet zeby ja wyczyscic!). Moja natychmiastowa reakcja do sprzedawcy ze chce zwrocic towar, i ma pokryc koszty obu wysyłek, negatyw oczywiscie. U sprzedawcy cisza, zawiadamiam allegro po 14 dniach i na razie minał miesiac i zadnej reakcji. A zakupy ponoc ubezpieczone...

Złożony z komponentów prawie najwyższej klasy, dlatego waga bez pompki i oświetlenia dokładnie 10,1 kg.- tyle co nowa kolarka za ponad 3 tys zł.

Aby złożyć taki nowy wychodzi cena: od 6359 do 7049 + wyregulowanie przez wysokiej klasy fachowca.

Więc teraz jak przeliczyłem, to źle go wyceniłem.

Jak można tak bezczelnie udawać, że umie się liczyć.

-Rama: trek, tylko malowana, warta z widełkami ok 1500-2000 zł - pomylił się o jedno zero - warta 150zł

- koło przednie - 200zł

- przerzutka tylnia: shimano xtr ( koszt 700 zl) - raczej 300zł

Zawyżył cenę między 2 a 10 razy. Żal mi takich.

+ wyregulowanie przez wysokiej klasy fachowca.

no cóż jak ktoś nie ma zielonego pojęcia o rowerach to musi mieć wysokiej klasy fachowca, żeby wyregulował przerzutki i hamulce :teehee:

- komplet lampek z przodu i z tylu ( 70 zl)- ŁADNE! w lampkach oczywiście najważniejsze jest to, aby były ładne

- bidon- damski, niebieski- (16 z

ł

) sprzedaje używany bidon fajnie

- kaseta: raczej shimano xt, ale możliwe że shimano deore (ok. 70-100 z

ł

) no pewnie pomiędzy xt, a deore nie ma różnicy po za tym, że xt jest dwa razy droższe

- hamulce jakieś dobre ( za komplet totalne minimum 200 z

ł

, wymienione gumy na nowe) nie skomentuje

:laugh:

Też mi żal takich ludzi, a jeszcze bardziej kupujących takie rzeczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...