lajtspid Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Szwajcarska rama przełajowa FLATERA (2044085809) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. "w zestawie hamulce Cantilewar" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 http://allegro.pl/sram-x0-carbon-aligator-swietny-stan-jak-nowe-spr-i2061105859.html nie ma co naprawdę świetny stan zarówno przerzutki jak i pancerza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 20 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 I jeszcze ta notka: "UWAGA! X-0 MA ZAMONTOWANE 2 KÓŁECZKA FIRMY KCNC CO TYLKO ZWIĘKSZA WARTOŚĆ PRZERZUTKI." Tylko ciekawe, w jakim one są stanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Czy to nie ta sama? [Rama] Rama tytanowa DIAMANT TITANIUM - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Szosowa Tytanowa TANIO 1438 gram! OKAZJA !!!! (2073748930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typek99 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Rower przeznaczony do DH http://sprzedajemy.pl/rower-dh,394099 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Rower przeznaczony do DH http://sprzedajemy.pl/rower-dh,394099 Rower do skoków... Pewnie, możesz sobie np. skoczyć na miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 No ale kokpit ma wysoko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 eeem czegoś w tej ramie tytanowej nie rozumiem "przednia przerzutka jest montowana na hak." pierwsze słyszę o takim cudzie techniki... eeem ten cytat potwierdza że to ta sama ramka.... koleś kogoś w ciula zrobi ładnie.... w sumie można by zgłosić do allegro że oszuka na tym kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 eeem czegoś w tej ramie tytanowej nie rozumiem "przednia przerzutka jest montowana na hak." pierwsze słyszę o takim cudzie techniki... Lepiej późno niż wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 to może ktoś podrzucić odnośnik do tego patentu? podkreślam że chodzi o przednia przerzutkę mocowaną na hak.... czy po prostu chodzi o mocowanie do suportu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdekPastel Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 rama z hakiem np: Szosowa rama DIAMANT aluminiowa 57 cm. OKAZYJNIE (2003713630) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. przerzutka na hak np: Przerzutka przednia Dura Ace FD-7800 HAK Ciclo (2027596622) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zamocowana w ramie przerzutka np: http://www.bikesport...or/kfactor9.jpg to może ktoś podrzucić odnośnik do tego patentu? podkreślam że chodzi o przednia przerzutkę mocowaną na hak.... czy po prostu chodzi o mocowanie do suportu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 23 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 http://allegro.pl/sigma-licznik-z-pulsometrem-bc-2209-targa-sts-i2066791630.html Nie chce ktoś kodu na zniżkę na Data Center? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Pamiętacie Avidy SD3? http://allegro.pl/hamulce-v-brake-avid-single-digit-3-super-cena-i2053736107.html Wydaje mi się, czy rzeczywiście mój ulubiony sprzedawca coś kręci i sprzedaje SD3 z nieoryginalnymi okładzinami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 SD3 były bez szufladek jeżeli o to Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Panowie jeśli cellulit Wam straszny to nie siedźcie na kanapie oglądając El Clásico gdyż walka z Nim bywa bardzo droga... http://allegro.pl/body-space-infrared-rowerek-lezacy-i2063174912.html ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Chyba wolałbym jazdę na rowerze poziomym na trenażerze w domu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Wydaje mi się, czy rzeczywiście mój ulubiony sprzedawca coś kręci i sprzedaje SD3 z nieoryginalnymi okładzinami ? Też kilka razy zakupy tam robiłem i te SD3 kupiłem od niego, te klocki bardzo kiepskie są, moje zużyte ABS-3CC chyba już lepiej by pracowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 26 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 sumie można by zgłosić do allegro że oszuka na tym kogoś allegro ma to gdzieś - wielokrotnie pisałem i nic nie działali Wydaje mi się, czy rzeczywiście mój ulubiony sprzedawca coś kręci i sprzedaje SD3 z nieoryginalnymi okładzinami ? z ciekawości zerknąlem do pędzidła żony - klocki na zdjęciu są faktycznie nieoryginalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsell Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Racja z allegro, zeszli na psy i totalna masówe. Ostatnio mialem taka sytacje: kupilem opone mtb, opis i zdjecie wskazywaly ze nowa fabrycznie, rozpakowuje w domu i zdziwko bo na oponie jeszcze resztki błota (koles nie zadal sobie trudu nawet zeby ja wyczyscic!). Moja natychmiastowa reakcja do sprzedawcy ze chce zwrocic towar, i ma pokryc koszty obu wysyłek, negatyw oczywiscie. U sprzedawcy cisza, zawiadamiam allegro po 14 dniach i na razie minał miesiac i zadnej reakcji. A zakupy ponoc ubezpieczone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ten sam rower na 3 aukcjach http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=6711852 Do tego 2 pierwszych prowadzących to pewnie podbijacze ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ja allegro omijam jak tylko mogę, serwis nastawiony typowo na pieniądze z prowizji. Rzadko ukażą któregoś z sprzedawców handlujących nie tylko od niedzieli w końcu kasa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 gość sobie chyba jaja robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Złożony z komponentów prawie najwyższej klasy, dlatego waga bez pompki i oświetlenia dokładnie 10,1 kg.- tyle co nowa kolarka za ponad 3 tys zł. Aby złożyć taki nowy wychodzi cena: od 6359 do 7049 + wyregulowanie przez wysokiej klasy fachowca. Więc teraz jak przeliczyłem, to źle go wyceniłem. Jak można tak bezczelnie udawać, że umie się liczyć. -Rama: trek, tylko malowana, warta z widełkami ok 1500-2000 zł - pomylił się o jedno zero - warta 150zł - koło przednie - 200zł - przerzutka tylnia: shimano xtr ( koszt 700 zl) - raczej 300zł Zawyżył cenę między 2 a 10 razy. Żal mi takich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ale ktoś głupi się znajdzie a on zarobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 + wyregulowanie przez wysokiej klasy fachowca. no cóż jak ktoś nie ma zielonego pojęcia o rowerach to musi mieć wysokiej klasy fachowca, żeby wyregulował przerzutki i hamulce - komplet lampek z przodu i z tylu ( 70 zl)- ŁADNE! w lampkach oczywiście najważniejsze jest to, aby były ładne - bidon- damski, niebieski- (16 z ł ) sprzedaje używany bidon fajnie - kaseta: raczej shimano xt, ale możliwe że shimano deore (ok. 70-100 z ł ) no pewnie pomiędzy xt, a deore nie ma różnicy po za tym, że xt jest dwa razy droższe - hamulce jakieś dobre ( za komplet totalne minimum 200 z ł , wymienione gumy na nowe) nie skomentuje Też mi żal takich ludzi, a jeszcze bardziej kupujących takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.