Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Widzę, że podoba się wam opis mojej aukcji :) Dla chętnych zapraszam na bikeforum.pl (Nasze rowery ->XC / Maraton ->Giant Terrago+ RS Reba Sl - Kisiel's Giant -> strona 33) w którym znajduje się opiś roweru wraz z uszkodzeniem amorka (dokładna data) i dyskusją na ten temat. Opis z allegro odpowiada w 100% rzeczywistości.

Pozdrawiam ekspertów od wszystkiego :)

Sorry zapomniałem wspomnieć :) więc w ramach formalności tu napiszę: mieszankia 21% tlenu, 78% azotu i 1% innych gazów nie opuszcza żadnej z komór Reby :) A tak całkiem serio to jestem użytkownikiem tego forum jak i bikeforum już dłuższy czas. Miałem już kilka amortyzatorów i raczej nie sprzedawałbym złomu, a tymbardziej nie reklamowałbym tego na obu formach na raz. Tyle w kwestii stanu techniczno wizualnego.

Enjoy !

Daj spokój. Nikt nie napisał że coś z amortyzatorem jest nie tak lub że sprzedajesz bubel. Po prostu użytkownika Killer206 rozśmieszyło pewnie to że napisałeś "nie poci się ani nie gubi tlenu", bo większość pisze że nie puszcza powietrza, mało kto pisze o Tlenie w amortyzatorze. Nic się nie stało złego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...