Sliwek25 Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 Witam, postanowiłem zakupić rower który ma służyć głównie do dirtu 25% i zjazdów 75% (żaden hardcore) ale hop sporo. Coś jak kross ds fr2 mam możliwość kupienia go za 500zł na allegro z damperem nada się to ? I tu pojawia się moje pytanie jaka ramę wybrać (fulle lub hardtaile, waże 74kg i mam 181cm wzrostu ;p), oraz z czego złożyć koła i jaki amortyzator zamontować. To są moje główne bolaczki jak na ten czas (prosze o konkretne nazwy sprzętu, firmy itp) Jeśli chodzi o caly rower chcialbym sie zmiescic nieco ponad 1500zł (razem z osprzętem hamulce kierownica korba itp.)( rama +,- 500) (amor 300?) i koła 200-250 za sztuke, najlepiej aby były to części nowe. Z góry dziękuje za odpowiedzi...
Bombell Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 Szukaj lepiej gotowej używki bo z takim budżetem składając daleko nie zajdziesz. Idzie zima, ceny spadną to będzie można złapać dobrego sztywniaka na rozsądnym osprzęcie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.