kamilXR Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 czy latwosc wykonania tego tricku zalezy troche od kształtu kierownicy (chodzi tu o płaska czy taka wypukła nie wiem jak sie to profesjonalnie nazywa )
c4r0 Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 A jakim cudem miałoby to zależeć od kształtu kierownicy?
Koen Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 Na kierownicy z dużym wzniosem łatwiej wyrwać przednie koło. Oczywiście równie dobrze może to być wysoki mostek albo wysoki widelec.
GRDIRT Napisano 4 Września 2011 Napisano 4 Września 2011 Pewnie nastepne twoje pytanie bedzie ,jak zrobic bunnego ,to moze od razu npisze : kazdy ma wlasny sposob na bunnego ,to moze byc rower mtb,bmx na kazdym da sie to zrobic ,ja umiem na razie tak na 5 cm ,ucze sie od niedawna i sedno tkwi w dloniach ... chcesz wiecej wiedziec ,skontaktuj sie... Kierownica to nie przeszkoda na kazdej mozna zrobic bunnego zapamietaj
mikimouse Napisano 24 Września 2011 Napisano 24 Września 2011 wydaje mi się, że kierownica nie ma jednak jakiegoś większego znaczenia. zabrzmi to jak truizm, ale grunt to technika ;d
BitchFR Napisano 25 Września 2011 Napisano 25 Września 2011 Największe znaczenie ma technika rowerzysty. Druga jest geometria ramy, a dalej mostek kierownica i amortyzator:) Ważne jest też to, że siodło musimy opuścić w duł aby nie przeszkadzało i mieć nieco niżej środek ciężkości.
Grabek114 Napisano 26 Października 2011 Napisano 26 Października 2011 Ważne jest też to, że siodło musimy opuścić w duł aby nie przeszkadzało i mieć nieco niżej środek ciężkości. Może lepiej opuścić na dół niż na duł Ale to tylko taki szczegół Bunnego da się zrobić na każdej tylno napędówce Grunt to technika, tak jak mówią koledzy wyżej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.