Skocz do zawartości

[Wycieczka]Pradziad 10/11 wrzesień

bicicletas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Hm, brzmi interesująco, w jakim składzie się wybieracie, ile osób? I czy drogę do Karlovej Studanki(170km) macie zamiar przemierzyć rowerami?

Wstępnie jestem zainteresowany :)

Pozdrawiam.

emotive

Zgadza się - jedziemy w pierwszy dzień do Karlovej, a w drugi dzień wjazd na Pradziada. Jak na razie jest nas dwie.

Jakby co to będziesz jechał z Tychów?

Pozdrawiam

W tym terminie będę się szlajał z buta po górach w okolicy Pradziada, a na szczycie będę 11 go rano :) A podjazd z Karlowej Studanki podjazd jest spoko, kiedyś tam wyprzedzałem 2ch dziadków jadących na kolarzówkach, swoim Banshee :D

Piękne tereny, szkoda że akurat w tamtych górach jest mało ścieżek MTB :( Ale co zrobisz, PN .

Uważajcie na zjazdach , można 70 przekroczyć góralem, a na szosie.... :D

Pozdrower

Bicicletas.

Tak, byłbym zainteresowany wjazdem na Pradziada.

Jechałbym z Tychów. Bo jestem z Tychów :)

O której planujecie wyjechać? Jak z noclegiem namioty czy kwatery?

Jak cosik to odezwij się do mnie na GG w celu ustalenia szczegółów wyjazdu.

Zostawiłem Ci wiadomość na PW.

Pozdrawiam serdecznie :)

emotive

Chłopaki jak będziecie na Pradziadzie to polecam nocleg w Kurzownim Hotelu ,znajduje się on jakiejś 600m powyżej pętli autobusowej i około 2 km od samego szczytu , ceny tam umiarkowane i można wykupić opcję ze śniadaniem , co polecam .

Pozdrawiam geodan

Chłopaki jak będziecie na Pradziadzie to polecam nocleg w Kurzownim Hotelu ,znajduje się on jakiejś 600m powyżej pętli autobusowej i około 2 km od samego szczytu , ceny tam umiarkowane i można wykupić opcję ze śniadaniem , co polecam .

Pozdrawiam geodan

Dzięki za info :)

emotive - masz jeszcze kogoś kto jedzie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...