bicicletas Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Witamy, Wybieramy się na Pradziada. 10 września ruszamy z Tychów do Karlova Studanka (170km). 11 września z rana wjazd na Pradziada, potem do Raciborza na pociąg w kierunku Tychów. Jak jest ktoś chętny to zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emotive Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Witam Hm, brzmi interesująco, w jakim składzie się wybieracie, ile osób? I czy drogę do Karlovej Studanki(170km) macie zamiar przemierzyć rowerami? Wstępnie jestem zainteresowany Pozdrawiam. emotive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bicicletas Napisano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Witam Hm, brzmi interesująco, w jakim składzie się wybieracie, ile osób? I czy drogę do Karlovej Studanki(170km) macie zamiar przemierzyć rowerami? Wstępnie jestem zainteresowany Pozdrawiam. emotive Zgadza się - jedziemy w pierwszy dzień do Karlovej, a w drugi dzień wjazd na Pradziada. Jak na razie jest nas dwie. Jakby co to będziesz jechał z Tychów? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 W tym terminie będę się szlajał z buta po górach w okolicy Pradziada, a na szczycie będę 11 go rano A podjazd z Karlowej Studanki podjazd jest spoko, kiedyś tam wyprzedzałem 2ch dziadków jadących na kolarzówkach, swoim Banshee Piękne tereny, szkoda że akurat w tamtych górach jest mało ścieżek MTB Ale co zrobisz, PN . Uważajcie na zjazdach , można 70 przekroczyć góralem, a na szosie.... Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emotive Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Bicicletas. Tak, byłbym zainteresowany wjazdem na Pradziada. Jechałbym z Tychów. Bo jestem z Tychów O której planujecie wyjechać? Jak z noclegiem namioty czy kwatery? Jak cosik to odezwij się do mnie na GG w celu ustalenia szczegółów wyjazdu. Zostawiłem Ci wiadomość na PW. Pozdrawiam serdecznie emotive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geodan Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Chłopaki jak będziecie na Pradziadzie to polecam nocleg w Kurzownim Hotelu ,znajduje się on jakiejś 600m powyżej pętli autobusowej i około 2 km od samego szczytu , ceny tam umiarkowane i można wykupić opcję ze śniadaniem , co polecam . Pozdrawiam geodan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bicicletas Napisano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Chłopaki jak będziecie na Pradziadzie to polecam nocleg w Kurzownim Hotelu ,znajduje się on jakiejś 600m powyżej pętli autobusowej i około 2 km od samego szczytu , ceny tam umiarkowane i można wykupić opcję ze śniadaniem , co polecam . Pozdrawiam geodan Dzięki za info emotive - masz jeszcze kogoś kto jedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.