Fifrak Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Witam, ostatnio wyłamał mi sie ząb z mojej tylniej przerzutki SRAM X9. Mam kóleczka SA117515022000, te z otworkami, swietnie chodzą, ale są nie trwałe. Moje pytanie: Jakie kółeczko mogło by zastąpić to górne, przy dosć ograniczonym budżecie? Z góry dzięki za odpowiedź Ząb z górnego kólka prowadzącego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goncik Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Tutaj chyba masz problem. Górne kółko wózka (bo tak wychodzi z opisu) hmmm.... moim zdaniem masz 2 drogi: ekonomiczna - szukać tego kółka do zamiany jako pojedyńczej części / kupno niskiej wersji przerzutki i zamiana nie ekonomiczna - zmiana całej przerzutki na SRAM X7 lub X9. A swoją drogą choć dla Ciebie dość abstrakcyjną zmień na Shimano... sam taką drogę przeszedłem od Shimano do SRAM i z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 jak m ozna zamienic przerzutke sram x9 na x9? ktory masz rocznik x.9 bo dopiero od wersji 2010 pasuje wiecej rodzai koleczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifrak Napisano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2011 mam właśnie rocznik 2010. z tego co znalazłem, to ew. tracks'y T4080, albo oryginałne srama, ale one są drogie... a jakies kółeczka od shimano nie będą pasowały?? i jeszcze jedno: czy tylko tracks'y T 4080, czy mogą też być T4050?? albo coś z BBB?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Tutaj masz cos niecoś o załącznikach http://www.forumrowe...584#entry877584 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.