Rurku Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Witam Na wstępie chciałem zaznaczyć iż naprawdę nie mam pojęcia gdzie napisać ten temat, więc jeśli w złym dziale to proszę nie kasować tylko przenieść:-) EDIT: Już znalazłem, to prosiłbym moderatora żeby przeniósł do "Trasy rowerowe w Polsce" i przepraszam:-) Chciałem się dowiedzieć gdzie w okolicach Szklarskiej Poręby, Novego Mesta czy Świeradowa są trasy przeznaczone do właśnie tego cięższego MTB. Wiem, że koło Novego Mesta jest Singltrek, i wiem również że jest budowana cała sieć tych dróżek, na wszystkich jednak mapach wokoło czy w internecie zaznaczona jest tylko jedna pętla, więc jeśli sam się nie natkniesz na jakąś ścieżkę, to się o niej nie dowiesz... Wiecie coś może o konkurencyjnym Singlu budowanym nad Świeradowem i Czerniawą? Również miał stanąć i coś już jest, i również jest nieoznaczony. Ogólnie pytam się o trasy W praktycznie całych Górach Izerskich i Karkonoszach koło Szklarskiej Poręby. Trasy, na których mógłbym poszaleć i wykorzystać w pełni rower do FR czy DH. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.