anza123 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Witam! Chciałbym się pochwalić że dzisiaj jeżdziłem na kole i udało mi się pokonać dystans 2.7km oczywiście mam licznik.Mierzyłem to tak przejechałem na kole a potem jechałem jeszcze raz normalnie bo licznik mierzytylko przód koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Jak byś był prawdziwym kozakiem to byś sobie przełożył czujkę z licznika na tylne koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy102 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 A w tej bajce były trole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Jeden. Na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 2 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Dziękujemy za uwagę Reszta spamu w temacie [pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.