bruce95 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Przedwczoraj postanowiłem zmiękczyć mój amor sposobem bardzo popularnym na forum to znaczy poprzez zalanie go olejem. Podczas rozkręcania go odkryłem bardzo ciekawą rzecz to znaczy cokół na którym jest osadzona manetka blokady ma zakres obracania się wynoszący ok.400 stopni, a w manetce ten zakres jest ograniczony do 200 stopni poprzez goleń która nie pozwala na dalszy obrót. Poradziłem sobie z tym poprzez odpowiednie ukształtowanie manetki tzn. ucięcie jednej wystającej krawędzi co z resztą jest widoczne na zdjęciach. Dzięki temu zabiegowi mogę jeszcze bardziej zmiękczyć moją gilę niż dotychczas. PS. Zdjęcia może nie są najlepszej jakości ale jeśli ktoś będzie chciał mogę postarać się o lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Chyba pokrętło blokady? Manetki to ja tam nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Masz rację safian. Pomyliłem pojęcia. Niestety nie mogę już tego błędu poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.