marpok Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Witam Szukam klockow do moich hamulcow, chodzi mi glownie o metaliczne lub polmetaliczne liczac na poprawe hamowania . Zastanawiaja mnie te Alligator lub Kool Stop, moglibyscie mi doradzic, ktore beda lepszym wyborem??? Alligator tansze ale czy gorsze? Na forum nie znalazlem za duzo o tych klockach pod moje hample. A moze jeszcze jakies inne marki beda warte Waszej rekomendacji? Bede bardzo wdzieczny za pomoc aha i mam nadzieje, ze nie zasmiecam tym tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Szukanie naprawdę nie boli... Tu masz wszystko o klockach hamulcowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2011 No wszystko fajnie tylko ani slowa tam o Kool Stopach metalicznych...jesli chodzi o Alligator to jest ale hampel inny niz moj. Ps. Chcesz sobie nabic postow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damador Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 mialem 445ki kombinowalem z roznymi klockami - metaliczne do tej budowy klocka niewiele dadza lepsze teraz mam 596 i tte klocki dopiero maja powierzchnie odpowiednia dla metalikow (teraz jezcze na polmetalikach w 596) do 445 nie moglem nic dobrego dostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 ja do tych hamulców polecam klocki clarks. Jest znaczący wzrost siły hamowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Dzieki Panowie ...odnosnie tych Clarks'ow to powiedz jeszcze jak jest ze scieralnoscia? Wydaja jakies nieporzadane dzwieki(piszczenie)? A jak jest z praca w mokrych warunkach(deszcz, bloto itp.)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 11 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Uzywal ktos jeszcze tych Clarks'ow??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.