Piku50 Napisano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Witam! Mam pytanie zwiazane z piasta shimano m-510 , poniewaz słyszałem ze nie jest ona zbyt wytrzymała i oska sie krzywi . A ja chciał bym jej uzywa do streetu i dirtu wiec do letkiego katowania. Wiec interesuje mnie czy da sie w niej wymieniac oske ?? I czy tylko na jakos orginalna shimano czy na taka za 3 zł tez ?? I jescze napiscie co wy o niej sadzicie ?? bo niektórzy muwia ze to 75 zł poszło w błoto bo ona duzo nie wytrzyma ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arto Napisano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Coprawda używam tych piast dopiero od dość krótkiego czasu i to w XC więc nie mogę powiedzieć jak sprawdzałyby się w dirt-streecie. Ja puki co przejchałem na nich ok 400 km głównie w terenie..i jeszcze się nie rozsypały Ale poważniej, to trochę zastanawia mnie czy rzeczywiście jest tak jak piszą niektórzy jej użytkowicy. Ze swej strony do tego typu jazdy jaki preferujesz, zastanowiłbym się chyba nad czymś innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 chyba lepiej jakiegos nowatecka w podobnej cenie bo deorki w xc uchodza za dosc awaryjny sprzet w sumie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piku50 Napisano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 No własnie w tym kłopot ze ja juz ja kupiłem:/ I własnie interesuje mnie czy jak by co to bede mugł wymienic oske?? ... bo pewnie skrzywie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.