dejwid2805 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Elo! Mam zamiar kupić sobie amorka RockShox Boxxer Race lecz ma on ós qr20, a ja posiadam koło z normalną ośką i mam pytanie, czy szło by je zamontować do tego amora czy nie? bo szkoda mi koła bo nie dawno kupione i trza trzeba by było piaste wymieniać lub kupić nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExtremeBartek Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witam, niestety kolego musisz wymienić piastę na Qr20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Musisz wymienić piastę :c EDIT: Jak zwykle drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExtremeBartek Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witam, niestety kolego musisz wymienić piastę na Qr20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwan1245 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 nie musisz , są przejściówki na z qr9 na qr 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2011 @UP: Mógłbyś dać linka? Ja widziałem tylko z QR20 na 9mm, w drugą stronę nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Bo nie ma w drugą stronę są tylko z 20 na 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Jeśli ma oś na 20 a końcówki na 9 to czemu miałby nie wsadzić 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwan1245 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 są przejściówki firmy RST z qr 9 na 20 bo sam zamawiałem takie dla kolegi , tylko musisz pójść do sklepu przejżec katalog i zamówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.