alan987 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witam Potrzebuję amortyzator do przodu typu Duro, XCR z sterówką dł min 20cm, 1i1/8" i skokiem 120-130mm do 250zł może być używany. Jeśli nie znajdzie się duro lub xcr to proszę mi doradzic w tej cenie z podobnych (w miarę miękki). Dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 do czego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waniayo Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 No właśnie . Jak chcesz do jakiegoś dirtu streetu to w tej cenie masz marzocchi dirt jam ( sam mam i jestem mega zadowolony ) możesz próbować szukać jakiś rock shoxów argryle pike ale wątpie że w tej cenie znajdziesz poszukaj też duro ale najnowszych albo tych starych po tunningu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 nowe duro bardzo OK (tak od roku 2009 chyba, albo 10, te z kwadratowym boosterem), a dirt Jam comp to strata pieniedzy, jesli juz to wersja PRO... okresl sie do czego, bo xcr do latania to zly wybor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.