Skocz do zawartości

[Siodełko,Kierownica]Co kupić?

MatikV6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam posiadam takowe siodło I_20042009_160951.JPG, niestety jest dla mnie ono nie zbyt wygodne :P

Tak więc co poradzicie...

Zamieżam wydać na siodło nie więcej jak 120 zł

Jak jeżdżę ? a no to lubie poskakać , wheelie , pośmigać na asfaltowej i popluskać sie w błotku xD (Hybryda ;p )

A co do kierownicy to co myślicie o giętej tak do 100zł ;p

Rower Kross Hexagon V6 2010r

A waże jakby co +/- 71 kg a wysokość 180-85 cm

• Mod Team
Napisano

Z palcami lepiej chronią dłonie przy glebie ale na upały lepsze bez i palce bardziej mobilne nie trzeba zdejmować rękawiczek do dłubania w nosie.:devil:

Napisano

Witam

podłączę się pod temat co by nie walić nowego.Chodzi mi o siodło Tune speedneedle marathon.Otóż dosyć długo śmigałem na carbonowym siodełku ale czas zrobił z nim swoje.Jakiś czas temu zauważyłem Tune speedneedle i zamierzam je kupić (marathon) ale jest jedna zagadka, zauważyłem na ebay i tu na forum też je ktoś wkleił,że siodełko to od spodniej strony w miejscu mocowania szyn do siedziska jest wzmocnione dodatkowo śrubkami (z tyłu i z przodu) oraz na obu szynach ma coś w rodzaju dodatkowych nakładek na same szyny,które chronią je podczas mocowania do sztycy. W czym problem ? facet w Niemczech, który handluje siodełkami powiedział mi, że fabrycznie siodełka tune nie są wzmacniane onymi śrubami i nakładkami, więc czyli jest to indywidualny custom ,czy też ja o czymś nie wiem?

Po prostu , czy jest to custom czy też fabryczny model? przykład;

http://www.ebay.de/itm/tune-Speedneedle-Fahrrad-Sattel-Leichtbau-Carbon-blau-/260843743227?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D2478784725421589217

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...