TomaszKurowski Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Przymierzam się do kupienia roweru w tym sklepie (http://rove.pl/promocje/letnia-wyprzedaz-ostatnie-sztuki/rower-cube-reaction-team.html). Ze względu na dużą kwotę, chciałbym najpierw zapytać o opinie o tym sklepie.. kupował ktoś tam? nie rżną klienta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Kupowalem tam pare rzeczy, wszystko bylo w porzadku, takze wydaje mi sie ze sklep jest rzetelny no ale to byly zakupy za jakies 200-300pln, osobiscie to balbym sie kupowac rower za taka kwote w ktorym kolwiek sklepie internetowym, ale to tylko takie moje widzi mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 2x zamawiałem tam klocki accenta spiekane. Przy wpłacie na konto wysyłka kurierem chyba za 5zł albo za darmo (wiem, że z dychę opuścili). Szybko sprawnie i profesjonalnie, tylko kwota mniejsza. Ogólnie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k2cl Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Również zamawiałem tam jakąś drobnicę (torba pod siodełko, brunox). Działają sprawnie i nie miałem żadnych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.