doin Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć projekt naklejek z tego roweru Jeśli tak proszę o pomoc Pilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Jedynie u producenta, marka jakas popularna nie jest, wiec nie znajdziesz gotowych naklejek osobno. Na allegro sa inne zestawy moze jakis CI podpasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doin Napisano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2011 jak byś mógł byłbym wdzięczny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KenjiX1G Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Załatw jakieś lepsze zdjęcie, najlepiej jeszcze kogoś kto zrobi ich projekt na komputerze, potem musisz dać je do wykonania, na allegro użytkownik "yessyess" wykonuje zamówienia indywidualne, bardzo rzetelnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doin Napisano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Mam osobę która by mi mogła to zrobić , chyba faktycznie go się spytam . a ten użytkownik robi porządne naklejki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KenjiX1G Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja zamawiałem do szosy, wyszły ekstra. Co do projektu, kosztów itp. proponuje zadzwonić, może ma już takie szablony, numer podany jest na aukcjach, wtedy dowiesz się konkrety. Ze swojej strony moge polecić, wykonanie super, jakościowo bez zastrzeżeń, żadna amatorka, ceny przystępne, dużo dobrych komentarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doin Napisano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2011 a to nie przypadkiem użytkownik yesyes ? bo tamtego niema co podałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KenjiX1G Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Przepraszam, mój błąd - login: yess1 (to w e-mailu jest yessyess) - link http://allegro.pl/show_user.php?uid=3515171 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doin Napisano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2011 już napisałem czekam na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.