PawelCzech1 Napisano 31 Sierpnia 2011 Napisano 31 Sierpnia 2011 Jakie koła najlepiej wybrać do roweru MTB? Po wczorajszej wyprawie rowerowej mój rower na "prostej" ścieżce rowerowej doznał niezłych uszkodzeń koła tylnego. (koło nadaje się do wymiany). Jakie koła (niedrogie ale dobre)mógłbym kupić. interesują mnie koła tak do 200 złotych.
kubek20 Napisano 31 Sierpnia 2011 Napisano 31 Sierpnia 2011 Podaj, czy chcesz koła do hamulców tarczowych, czy v-brake. Podaj też czy mają być na kasetę czy na wolnobieg.
Piksel Napisano 31 Sierpnia 2011 Napisano 31 Sierpnia 2011 Za 200zł to kupisz sensowne obręcze, a nie koła.
cebul08 Napisano 31 Sierpnia 2011 Napisano 31 Sierpnia 2011 Podaj, czy chcesz koła do hamulców tarczowych, czy v-brake. Podaj też czy mają być na kasetę czy na wolnobieg. Jak w coś inwestować to tylko w kasetę. Istotne jest czy masz 8 biegów czy mniej. I jeszcze jedno, przy takim budżecie lepiej zainwestuj w porządne tylne koło a w przód jak dozbierasz gotówki. Jak dobrze poszukasz, to obręcz i piastę dostaniesz w jakiejś fajnej promocyjnej cenie. Mam na myśli nie tylko sklepy internetowe.
PawelCzech1 Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Napisano 31 Sierpnia 2011 Podaj, czy chcesz koła do hamulców tarczowych, czy v-brake. Podaj też czy mają być na kasetę czy na wolnobieg. Chodzi mi o koła do wolnobiegu a hamulce to v-brake:-) Interesują mnie koła do wolnobiegu i v-brake'a. Czy ktoś ma jakieś propozycje?
toolpusher Napisano 31 Sierpnia 2011 Napisano 31 Sierpnia 2011 Ja mam koła do sprzedania. Jak chcesz to odezwij się na priv. Zmieniłem po przeszedłem na tarczę. Sam ważę 95kg więc budowałem koła pod siebie (Sunrims, XT, DT Swiss) i wg. mnie są bardzo wytrzymałe. Cena mniejsza niż Twój budżet.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.