Skocz do zawartości

[licznik] Dobry licznik do 200zł

ja4246

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja używam Trelock, i wszystkim polecam. Niezawodne, bezawaryjne, wodoszczelne...

Rozejrzyj się w ich modelach, czy za te pieniążki znajdziesz coś dla siebie.

Pozdrówka!

Napisano

Co myślicie o ATECH ATD25 ALTIMER. Ostatnio przypadkowo zobaczyłem go na Allegro. Sądząc po cenie nie będzie to wyrafinowany sprzęt ale możliwe, że się mylę.

Gość figaro2009
Napisano

myślę że Sigma BC 1609 była by najlepszą alternatywą;)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • Mod Team
Napisano

Pozwolę sobie odświeżyć temat: szukam czegoś bezprzewodowego z wysokością, lub/i kadencją, ale bez pulsometru.

Wybór jest mocno ograniczony, w zasadzie pozostaje Sigma 1609 STS bez wysokości, ale z bezprzewodową kadencją, albo Pro Scio Formicki - Bike - Komputer PRo SCIO W-3.5 ALTI z wysokością, ale bez kadencji :P

Miał ktoś może tego Pro? Wydaje się fajnie wykonany, ma nawet sporo opcji, warto go brać?

Sigmę 1609 miałem wcześniej, więc wiem co to za licznik :P

Napisano

Czy warto dopłacać do tej sigmy Sigma BC 1609 bez przewodu. Jak byłe mmałym dzieciakiem i miałem rower od komuni urwałem kilka przewodów od licznika. Widze na alledrogo że trzeba dopłacić ok 100zł do wersji bez kabla. Jak to jest z tym urywaniem zdarza się czy tylko w rowerach od komuni:)

Napisano

Tomecz9 ja tydzień po zakupie urwałem kabel wjeżdżając do garażu ale izolacja + trochę cierpliwości i licznik chodzi już ponad pół roku :) Sprawdzałem z innymi wskazuje prędkość tak jak trzeba.

Napisano

Sądzę, że temat z końca sierpnia może być już mocno nieaktualny. Czy nie warto stworzyć sticky wątek na temat: "Liczniki - co kupić?".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...