Emcio Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam. Jak widać po temacie zastanawiam się nad wyborem roweru. Sumę jaką zamierzam przeznaczyć wynosi 2000zł. Po długich dniach spędzonych przy komputerze w celu poszukiwań trafiłem na dwa rowery które by mi odpowiadały. Wybór padł na: Cube Analog Unibike Evolution Może jest jakiś inny rower mający lepsze podzespoły od tych dwóch ? Jeśli tak to proszę o podanie linku Rowery posiadają podobny osprzęt. Oba rowery podobają mi się tak samo. Gdybym mógł kupiłbym oba. Teraz pytanie do was. Który z tych dwóch rowerów jest lepszy?? Który z nich ma to coś co nie ma drugi ?? Może jest jakaś alternatywa dla tych rowerów ?? Coś co przebija oba te rowery, jeśli tak to proszę podać co Pozdrawiam.
Jarek516 Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Tych tematów było na forum o wiele za dużo wg mnie. Wystarczy uruchomić szukajke Z tych dwoch Unibike
qniczynka Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 ja Cube... bo z karta benefit i innymi jest 200 zl (10%)do urwania z ceny w ski team
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.