mapiec Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 słynna kolejka http://imageshack.us/photo/my-images/534/bikemaraton2011.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2011 @stigzak, gratki, niezły czas! Musiałeś mnie nie zauważyć, było tam niezłe zamieszanie. Zjechałem na haro bo jakoś nie uśmiechało mi się jechać samemu pod wiatr, pociągi jechały na szutrówkach po 22-23km/h. Nie przesadzajmy Poza tym morale po awarii nie były najlepsze Nabiał miał 2:19 i 75? miejsce open. @YgreK, to na przyszły rok szykujesz się na giga golonki? Możliwości masz, trochę przyzwyczajenia do maratonów i strach się bać co to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voytec4 Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 nieźle chłopaki poginacie.... ja 1:49 na mini i 361 miejsce... ehh ale to pierwszy start w życiu, więc chciałem sprawdzić jak to jest. Pod warszawską stałem około 10min... teraz rok trzeba popracować i zobaczymy jak to będzie w 2012:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 4 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Patrząc na wyniki mini to jak na szybki maraton to nie powalają. Z czego to wynika, kolejka pod Warszawską? Nie jechałem, pytam z ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Bylo tak jak myslalem, czyli nic nie wyszło :/ Pierwszy pomiar czasu 76, drugi 99, meta 124. Chyba za malo wodki w ostatnim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Rafał, a moiwlem w sobote po objezdzie, zeby na wodke isc Wyniki mini nie powalają, ponieważ to własnie w tej części trasy były wszystkie hmm 'odcinki techniczne i ciezsze fragmenty', a z tego co kojarze trase, to dalej na mega asfalt, szutr i las, czyli mozna było podgonić średnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Nie umiem znaleźć tych międzyczasów a jestem ciekaw jakie miałem. Ja 99 Open 36 M2. Start z 7 sektora. Pełen gaz i nie miałem komu na kole siedzieć bo nikt mnie nie naszedł. Przy rozjeździe na giga myślałem, czy jednak nie wybrać się na dłuższą wycieczkę... ale jak pomyślałem, że nic nie piłem to wiedziałem, że było by ciężko . Czas 2:21:57. Na liczniku czas jazdy 2:14 a nie stawałem na bufetach. Więc korek mnie mocno przytrzymał... szkoda. 00:43:30 / 267 01:10:02 / 224 znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97 Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Zdjęcie ukazane przez mapieca nie oddaje ogromu tego zatoru Ja nie startowałem, tylko zdjęcia robiłem. Oto link do mojej galerii: Picasa. Jutro jak będę miał czas to spakuję i wrzucę zdjęcia na jakiś serwer (ok. 400MB). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 no wlasnie dziwny jakis ten maraton...spokojnie zaczalem, okazalo sie, ze po wdrapaniu sie po schodach wszyscy dobrzy odjechali...raz sam jechalem 21min, wszystkie pociagi slabiutkie, a po 1h szarpania niemal solowo to i ja spuchlem...pierwszy maraton, gdzie po paru km nikt do konca mnie nie wyprzedzil - akurat wtedy, gdy przydalby sie jakis kozak lecacy z karnego, odleglego sektora :/ miskov - ublizyles mi o 1 miejsce ach, jakbym wsiadl do jakiegos wagonu moze za rok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Specjalnie ustawiony w 7 sektorze o 10.15, atak od początku po krzakach, bo wiedzieliśmy że tam będzie korek i dojeżdżamy a tam dwa sektory stoją w kolejce 7min w plecy. Od połowy spuchłem - mega m2 65, open 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooki Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 stigzak - dzięki za wsparcie na trasie! Mega dla mnie to też trochę za dużo. Do 50km jeszcze jakoś szło ale potem już było mi ciężko. Trzeba trochę pokręcić dystansów. Mój czas - 2:32:48 - 161 open - 44 w M3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Pociagi szly ladnie 37-40km/h, pod Warszawska w 20-30s sie uwinelismy ale niestety jakies przemeczenie po Krakowie zrobilo swoje i zamiast do przodu to do tylu jechalem, kobiety i M5-M6 mnie porobily ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 raz sam jechalem 21min Normalnie kolego zaimponowałeś mi, gratuluję takiej wytrwałości i samozaparcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 wooki - no to wjechałeś zaraz za mną na metę Po 2 bufecie odjechałeś mi na szosie pociągiem i nie byłem w stanie dogonić. Dopiero dogoniłem na podjeździe asfaltowym, ale chyba stanąłeś na ostatnim bufecie? Końcówkę miałem słabą - na ostatnich 2km wyprzedziło mnie 5 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Powiem szczerze, że całkiem umęczył mnie ten maraton. Niestety po moście stało się tak, iż trafiłem do pociągu który raczej musiałem z 2 innymi osobami ciągnąć. Co chwila ktoś dojeżdżał lub odpadał. Nie byliśmy na tyle mocni aby się urwać na płaskim. Dopiero na ostatnich kilometrach wszystko się porozrywało, a jako ,że zmęczenie dawało o sobie mocno znać dojechałem mniej więcej w środku tej "mocniejszej" grupki z którą przemierzyłem praktycznie cały wyścig. Ostatecznie 44 open Mega. Z wyniku jestem zadowolony, gdyż start traktowałem treningowo. Co do korku, 1 sektor dojeżdżał i chwilkę musiał czekać. Mimo wszystko szło to na bieżąco. Wiedziałem, że reszta będzie stać w korkach, jednak to co zobaczyłem na zdjęciach przerosło moje wszelkie wyobrażenia. Dramat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Kurde aż się kusi po takim maratonie żeby się do niego przygotować i startować z 1 sektora. Bo noga mocna...tylko samemu ciężko się jedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooki Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 stigzak - przeszarżowałem na tej szosie, i potem starałem się trzymać twoje koło. Na ostatnim bufecie zwolniłem, żeby nie rozjechać dzieci. Po przejściu pod Warszawską też mnie doszło kilku ale przy ZOO jednego z nich doszedłem. Potem już tylko oczy w korby i do mety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Szlag mnie trafia jak takie coś widzę - MRÓZ MATEUSZ. Strefy bufetowej tu nie było a za to jest dyskwalifikacja Fota Fota 2 Tu z kolei dziewczyna która straciła przytomność. Mały zjazd a na pozostałych zdjęciach widać jakie kłopoty przysparzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Jak na takim zjeździe można się było wyglebić to nie wiem. Trzy gładziutkie tory puszczone na szagę w poprzek zbocza, puszczało się hample i tyle, na dole miało się 60km/h. Nic tam nie trzeba było robić tylko trzymać się kierownicy. A dużo ludzi tam sprowadzało, były co najmniej dwie ostre gleby... Jednak ogólny poziom umiejętności zawodników u Grabka jest o wiele niższy niż u Golonki, zresztą widać to praktycznie na każdym bikemaratonie - ilość obandażowanych szokuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Grabek to inna grupa docelowa niz Golonko, wiec nie ma sie co dziwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97 Napisano 12 Września 2011 Udostępnij Napisano 12 Września 2011 A wie ktoś może gdzie są zdjęcia od kogoś kto robił zdjęcia na ostatnim zakręcie przed metą (koło źródełka) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 12 Września 2011 Udostępnij Napisano 12 Września 2011 http://bikelife.pl/galleries/74?category=TopShot#/74/1/23 Jeden mądry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianello Napisano 16 Września 2011 Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Może ta galeria?: Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.