jaizm Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 moja propozycja trasy http://www.navime.pl/trasa/287
Szoppers Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 18.09 tez mi pasuje;) Dawido mi juz niestety przestal pasowac.. ten weekend odpadam.. kolejny tez.. w pazdzierniku dopiero cos moge porzadzic
pilon Napisano 14 Września 2011 Napisano 14 Września 2011 Czy to się odbędzie? Bo już nie wiem czy z kimś uda mi się spiknąć, czy nie
GhOsTwrc Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 mam pilna sprawe w niedziele rano zamierzam sie tam wybrac na rowerek , problem w tym ze mam rower crossowy 28" koła i opony continental zeta 37 622 wąskie i slickowe czy dam rade pojeździć na drogach szutrowych ,które sie tam znajduja najbardziej by mi odpowiadal równy asfalcik taki jak np w Nachodzie. Słyszalem ze po czeskiej stronie znajduje sie sporo tras asfaltowych. wiadomo ze najwieszy hardcore sie odpusci. Prosze was o porady...
GhOsTwrc Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 fajnie ze ktos udzielil odpowiedzi poprostu rewelacyjne forum...
elkaziorro Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 mam pilna sprawe w niedziele rano zamierzam sie tam wybrac na rowerek , problem w tym ze mam rower crossowy 28" koła i opony continental zeta 37 622 wąskie i slickowe czy dam rade pojeździć na drogach szutrowych ,które sie tam znajduja najbardziej by mi odpowiadal równy asfalcik taki jak np w Nachodzie. Słyszalem ze po czeskiej stronie znajduje sie sporo tras asfaltowych. wiadomo ze najwieszy hardcore sie odpusci. Prosze was o porady... Zależy gdzie chcesz jeździć. Na takich oponach możesz spokojnie wybrać się np. do Chatki Górzystów i objechać w sumie całe okolice zarówno Jakuszyc jak i Świeradowa. Możesz też wybrać sam asfalt, też jest gdzie pojeździć. A tak w ogóle to jak już ktoś się będzie wybierał to ja chętnie się przyłączę. Termin w sumie dla mnie obojętny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.