Skocz do zawartości

[Góry Izerskie] wycieczka jedno lub dwudniowa

daid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

18.09 tez mi pasuje;)

Dawido mi juz niestety przestal pasowac.. ten weekend odpadam.. kolejny tez.. w pazdzierniku dopiero cos moge porzadzic ;)

• 3 tygodnie później...
Napisano

mam pilna sprawe w niedziele rano zamierzam sie tam wybrac na rowerek , problem w tym ze mam rower crossowy 28" koła i opony continental zeta 37 622 wąskie i slickowe ;) czy dam rade pojeździć na drogach szutrowych ,które sie tam znajduja najbardziej by mi odpowiadal równy asfalcik taki jak np w Nachodzie. Słyszalem ze po czeskiej stronie znajduje sie sporo tras asfaltowych. wiadomo ze najwieszy hardcore sie odpusci. Prosze was o porady...

Napisano

mam pilna sprawe w niedziele rano zamierzam sie tam wybrac na rowerek , problem w tym ze mam rower crossowy 28" koła i opony continental zeta 37 622 wąskie i slickowe ;) czy dam rade pojeździć na drogach szutrowych ,które sie tam znajduja najbardziej by mi odpowiadal równy asfalcik taki jak np w Nachodzie. Słyszalem ze po czeskiej stronie znajduje sie sporo tras asfaltowych. wiadomo ze najwieszy hardcore sie odpusci. Prosze was o porady...

Zależy gdzie chcesz jeździć. Na takich oponach możesz spokojnie wybrać się np. do Chatki Górzystów i objechać w sumie całe okolice zarówno Jakuszyc jak i Świeradowa. Możesz też wybrać sam asfalt, też jest gdzie pojeździć.

A tak w ogóle to jak już ktoś się będzie wybierał to ja chętnie się przyłączę. Termin w sumie dla mnie obojętny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...