daid Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Siemka, już za chwilę będziemy podbijać Góry Sowie i czas zaplanować coś na kolejny weekend. Z Majkelem mieliśmy w planach wyjazd w Góry Izerskie oraz Singletrack pod Smrk. Jednak Majkel na 90% będzie zdobywał Izery w google earth, wiec pytam czy ktos by był chętny na wyjazd? termin: 10-11.09, może być też jednodniowa co do przebiegu trasy, to szukam czegoś ciekawego edit: w temacie wrocławia pojawiła się ciekawa opcja: Od kilku dni chodzi i pomysł dwudniowego wyjazdu z noclegiem w Chatce Górzystów (18 PLN/noc + dycha za pościel) lub Orlem... Zaletą takiego rozwiązania jest to, że są dwa dni na jeżdżenie i nie targa się bagażu z sobą (można zostawić w aucie ewentualnie wieźć ze sobą szczoteczkę i pastę do zębów)...
Szoppers Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Ja stety/niestety jestem 11.09 (ndz) w Kole na maratonie ;P ktoremu patronuje Nasza gangterska strona o ile ktos nie wiedzial to www.pureMTB.pl wiec jesli padnie na sobote to jestem wstepnie chetny.. a jesli nie to trudno ;P 17-18.09 tez istnieje
daid Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Napisano 30 Sierpnia 2011 że być 17-18, musiałbym tylko urlop przebukować w robocie a 24-25 karpacz i śnieżka, jeżeli tylko Majkel wróci do zdrowia;)
zaDymek Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 A co dokładnie ? Izery mam zjechane wzdłuż i w poprzek Interesują może cię trasy gdzie sprowadzałem ??? :D:D Albo ten szlak jest fajny Niebieski ze Smrka
daid Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Napisano 30 Sierpnia 2011 zaDymek to ma być wycieczka rowerowa a nie piesza
Szoppers Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 A co dokładnie ? Izery mam zjechane wzdłuż i w poprzek Interesują może cię trasy gdzie sprowadzałem ??? :D:D Albo ten szlak jest fajny Niebieski ze Smrka Zjechac to "kazdy" umie poprowadz wyprawe w druga manke i zobaczysz jak Evo wciaga nosem ten podjazd
pilon Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Zjechac to "kazdy" umie (...) Nooo, to trzeba było być w ostatnią niedzielę na zjeździe z Wołka i Krzyża Milenijnego
evo07 Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Wyświetl postUżytkownik Szoppers dnia 30 sierpień 2011 - 17:17 napisał Zjechac to "kazdy" umie (...) Nooo, to trzeba było być w ostatnią niedzielę na zjeździe z Wołka i Krzyża Milenijnego ee tam bardziej stromy był ten zjazd cośmy byli w górkach strzelińskich, co się Qbusiowi wywróciło - tam było mega zajefajnie to był zjazd, techniczny z dupskiem na tylnym kole Na wyjazd bym się zabrał ale mam reprezentować jakiś team
jorgov Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 10-11.09 termin mi odpowiada, na jednodniową też się bym pisał
Szoppers Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Na wyjazd bym się zabrał ale mam reprezentować jakiś team Ja Ci zaraz dam "jakis"
pilon Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 ee tam bardziej stromy był ten zjazd cośmy byli w górkach strzelińskich, co się Qbusiowi wywróciło - tam było mega zajefajnie to był zjazd, techniczny z dupskiem na tylnym kole (...) Nie wywróciło się, nie wywróciło :D To nie tak jak wyglądało :D Ja jechałem dobrze, tylko ściółka się osuneła po mokrej ziemi... ja byłem cały czas pod kontrolą, rower idealnie prosto, tylko ziemia bokiem
daid Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Napisano 31 Sierpnia 2011 to jak dziubaski przenosimy termin na 17-18 wrzesień?
zaDymek Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 9-11 eksploracja parku narodowego Praded, ogólnie Jeseniki : z Buta
daid Napisano 2 Września 2011 Autor Napisano 2 Września 2011 z Buta Przecież to herezja rower się popsuł?:>
Szoppers Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 to jak dziubaski przenosimy termin na 17-18 wrzesień? Mi np. taki 18 na dzien dzisiejszy pasowalby na 2 sie raczej nie pisze.. w sobote rano schodze z roboty..
daid Napisano 2 Września 2011 Autor Napisano 2 Września 2011 18.09 tez mi pasuje;) traska : http://www.gpsies.com/map.do?fileId=qmgrkqmoxrlnfxxb chyba do przejechania
pietro Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 Hej Nie ma szans, że ten wyjazd odbędzie się w ten weekend? Gdyby to była niedziela to bym się pisał Piotrek
daid Napisano 8 Września 2011 Autor Napisano 8 Września 2011 Niestety, ten wyjazd nie dojdzie do skutku w ten weekend. Może za tydzień, wszystko zależy od pogody.
inhibitor Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 Nie ma szans, że ten wyjazd odbędzie się w ten weekend? W ten weekend jest impreza endduro "Tropiciel" w Świeradowie... Uczestnicy mają spanie w Chatce Górzystów właśnie, więc dwudniowy wyjazd z noclegiem tam odpada...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.