shadoow Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Zamierzamy jechać tym samym szlakiem co ostatnio (czerwonym) i tempo raczej średnie. Po szczegóły możecie zajrzeć to wcześniejszego tematu. Jedziemy we 2 osoby i szukamy trzeciej. Jak będzie więcej osób, możemy jechać na 2 auta. Termin wyjazdu to 12 września. Jest to poniedziałek, ale niestety taki mamy tryb pracy, że weekendy często pracujące. Chętnych proszę o kontakt.
shadoow Napisano 9 Września 2011 Autor Napisano 9 Września 2011 Ktoś jeszcze zainteresowany? Najlepiej pisać na PW.
pilon Napisano 9 Września 2011 Napisano 9 Września 2011 W niedzielę sie zgłosiłem, a w poniedziałek przypomniałem sobie o szkoleniu pod Warszawą, więc pewności nie mam, ale do soboty dam znać I napisałem na priv co i jak, dzięki shadoow
pilon Napisano 10 Września 2011 Napisano 10 Września 2011 UPDATE: Nie bedzie mnie,bede tyral w Wielkopolsce sladami Reymonta i Chlopow
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.