Biker_Maras Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Siemka. Czy ktoś testował tą przerzutkę? Podobno wymiata nawet SRAMa X-0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Witam, ja mam takiego XTR-a model SGS, działa jak to XTR, znaczy bezproblemowo i płynnie :-). Polecam =:-] A czy lepsza od SRAM-a X-0 jest to nie wiem bo na SRAM-e nie jeździłem :-P. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Poczytaj http://forumrowerowe.jgc.pl/Zasady-Pisania...atow-t9018.html temat poprawiłem dział zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Ja tylko powiem, że było to już wałkowane kilka razy. I było powiedziane praktycznie zgodnym chórem: "X-0 to klasa sama dla siebie"...przy takim postanowieniu zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Tez mam XTr wiec trudno porownac co do pracy ale smiem watpi ze wytrzymalosc xtr jednak jest lepszy. X0 jest w moim odczuciu dosc kruchy i slaby i o polamanych nie raz slyszalem. No a cena nie jest adekwatna do jakosci bo roznica miedzy xtr a x0 jest spora jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 A ja myślę, że sformułowania "X.0 miażdży XTR", czy "XTR zjada X.0" są, delikatnie mówiąc, głupie. Obie są podobnej klasy, jedna może troche lepsza od drugiej (która od której?), ale co za różnica. Obydwie, to najwyższa klasa i w połączeniu z dobrymi komponentami (manetka, kaseta, łańcuch) zapewnią świetne działanie napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biker_Maras Napisano 30 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Poczytaj http://forumrowerowe.jgc.pl/Zasady-Pisania...atow-t9018.html temat poprawiłem dział zmieniłem Dzięki wielkie, od dziś nie będe popełniał takich błędów. PozdRower. Dziś kupiłem XTR'ka założyłem na łańcuch SRAMA ;-) Kaseta XT Korba XT, Manetki XTR i jak inni użytkownicy mówily "przy dobrym napędzie wymiata". Dzięki za odpowiedzi. PozdRower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.