szymo956 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 witam wszystkich. potrzebuję pomoc w doborze kasku do mtb. kask owy po pierwsze musi być pożądny, po drugie (wiem, że to dosyć dziwne) potrzebuję kasku który jest jak najwęższy po bokach (chodzi o to, że w zwykłym kasku wyglądam dość smiesznie ponieważ głowę mam w miarę małą, a kask odstaję na boki) po trzecie zależy mi na czymś ogulno dostępnym, bym mógł kupić kask w sklepie stacjonarnym. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Wybierz się do jakiegoś większego miasta bo z tego co się orientuje to w Olkuszu nie ma żadnych dużych sklepów sportowych. Szukaj sklepu typu GO SPORT a w nim wyprzedarzy. Ja w ten sposób w tamtym roku kupiłem sobie GIRO PHASE (polecam) o ok. 100 zł tańszy, i co ważne było ich jeszcze na tyle że mogłem przebierać w kolorach i rozmiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 http://www.bikestacja.pl/kask-giro-rift-61cm-tytanowy-carbon-p-19542.html Przeceniony ostro, dlatego warto zaoszczedzisz dosyc sporo, chociaz ja go kupilem jeszcze taniej, ale juz podwyzszyli ciut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymo956 Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 nie powiem, ten giro Rift jest fajny i w miarę tani. a co do tej szerokoszci to jak to wygląda? przylega do głowy czy nie bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Każdy ma inną głowę, więc nic Ci to nie da. Musisz wybrać się do jakiegoś sklepu, poprzymierzać np. tego Rifta i ewentualnie potem kupić z tej promocji. Chyba, że nie będzie ok i szukać czegoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zazi Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Może Giro Indicator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarccom Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 ja kupiłem tego rifta za 111 zł juz kilka testów zaliczone wcześniej MET BadBoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.