Delur Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Nie mam linka, kupiłem na snowboard w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 A dlaczego te spodnie są tak podejrzanie tanie? Mój zestaw: koszulka z długim rękawem kask bluza Bieliznę (4F) już mam. Jak zdecyduję, że chcę jeździć zimą to dokupię kurtkę, ten zestaw jest do -5st. Do tego chyba te spodnie co powyżej - no chyba, że coś z nimi jednak nie tak Te spodnie to Crivit. Firma sprzedająca odzież w dyskontach. Ubrania tej firmy możesz zakupić np. w Lidlu kiedy organizują akcję "rower" Co do jakości tych spodni to nie wiem. Moja żona zakupiła w zeszłym roku kurtkę rowerową Crivita i w sumie nie nażeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Narzekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrawitacyjnyPl Napisano 12 Września 2011 Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Ja również nie wiem jak jest z jakością tych spodni czy też ogólnie odzieży tej firmy. Opinie na pewno będą podzielone,ale cena zazwyczaj w pewnym stopniu odzwierciedla ich jakość wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Otrzymałem dzisiaj , zamówiony przeze mnie zestaw: http://www.mikesport.pl/mimo-canon-kurtka-rowerowa-z-softshellthermo.html oraz http://www.mikesport.pl/mimo-mud-zimowe-spodnie-rowerowe-wkadka-coolmax-gel.html Teraz pytanie, czy materiał z którego zrobione są powyższe rzeczy ulegnie rozciągnięciu? Spodnie są w sumie dobre, tylko szelki tak jakby "mocno naprężone/napięte" - jest szansa, że się delikatnie rozciągną. Dokąd powinny sięgać nogawki długich spodni (przed kostkę, za kostkę)? Bluza - rękawy dobre, jednak w klacie delikatnie za mała....czekam na odpowiedź, bo nie wiem czy odsyłać na wymianę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin888 Napisano 16 Września 2011 Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Najważniejsze aby wcześniej przymierzyć ponieważ produkty od różnych producentów a tych samych rozmiarach potrafią się dużo różnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.