malheureux Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam. Mam pytanie. Czy aby nasmarować tylną piastę trzeba zdjąć wolnobieg czy da się to zrobić bez zdejmowania? Mam jeszcze przy piaście tarczę hamulcową na 6 śrub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy102 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Da się ale wygodniej jest ze zdjętym wolnobiegiem. Ja robiłem bez zdejmowania i miałem problemy z wyjęciem konusa od strony wolnobiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malheureux Napisano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Aha, bo piszczy mi strasznie. Nie ma co się dziwić i tak dużo dała radę - 4500 km bez smarowania. A właśnie nie mam klucza do zdjęcia wolnobiegu... Ale skoro nie jest to niemożliwe to ok jakoś chyba da się radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy102 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 No to powodzenia w serwisie i nie pogub kulek tak jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malheureux Napisano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Akurat ja nie będę tego robić Tata mi zrobi, lepiej żeby kobieta nie brała się za takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMajst3r Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Da się zrobić bez zdejmowania, ja dzisiaj właśnie w ten sposób nasmarowałem piastę. Aczkolwiek dostęp jest utrudniony i łatwo pogubić kulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.