Skocz do zawartości

[500 zł - 900 zł] MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! :icon_exclaim: :icon_exclaim: Zastanawiałem się nad kupnem Krossa Hexagona V2. Wczoraj byłem w Martes Sport i zobaczyłem wyprzedaż tego oto roweru za 599 zł. Zastanawiam się nad jego kupnem ale dzisiaj oglądałem na allegro i trafiłem na Hexagona V4 za 799 zł + przesyłka (tu jest link: http://allegro.pl/rower-kross-hexagon-v4-19m-2011-licznik-gratis-i1782282373.html). Mam dylemat którego wybrać. A co wy polecacie? Znacie takiego amortyzatora w tym V4?

Z góry dziękuję! :thanks:

Napisano

Ten hexagon v4 z linka to składak a nie rower taki jak wyszedł od producenta.

A po drugie na moje oko to o ile się nie mylę to jest z 2010r a nie z bieżącego.

Jeśli się mylę niech ktoś sprostuje.

Pozdrawiam,

Piotrek

korba, widelec, piasty, opony, hamulce, przerzutka tył - różnią się od oryginalnego rowerku.

Napisano

No to sluchaj, ja kupilem ostatnio hexagona v3 i jestem bardzo zadowolony, juz nim przejechalem 151km i to nie tylko po asfalcie, w takim przedziale cenowym bedzie akurat, ale jak znalazles v4 za 800zł to bardziej sie oplaca ;) jak masz wybor to bierz cos wyzszego od v2 ;)

Napisano

Po prostu składak się różni tym, że sprzedawcy nie idą niektóre części i zostały mu te rowery, to pozmieniał części na gorsze i sprzedaje pod tą samą nazwą z niby przeceną.

Napisano

Mam w jednym rowerze amor zoom i moge ci powiedzieć że to tylko atrapa, a w drugim rowerku unibiku evolution mam xcr taki jak a2 i bardzo gładko pracuje, osprzęt również nie najgorszy na alivio przecież to tylko 74zł z wysyłką byś musiał dołożyć zastanów się nie warto. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...